LUNA: Imaginea ULUITOARE, Iata ce NU ai mai Vazut pana Acum

LUNA are prezentata o imagine uluitoare cu ceva ce nu ai mai vazut pana in momentul de fata, iata fotografia spectaculoasa cu un efect foarte rar.

LUNA munti

LUNA este surprinsa intr-o noua imagine uluitoare pe care cei de la NASA o promoveaza, si vorbim despre ceva ce foarte multa lume nu a vazut, si despre care nici nu stia prea multe inca. Mai exact, acum cateva saptamani bune a avut loc o eclipsa solara partiala, LUNA fiind interpusa intre Pamant si soare, dar fiindca era la o distanta mare fata de planeta noastra, nu a acoperit total steaua, ci doar partial, lasand un inel de foc in jurul sau, care a adus si ceva spectaculos.

LUNA are in imaginea de mai jos vizibili si muntii care exista pe satelitul natural al Pamantului, acestia fiind pusi in evidenta de catre lumina care a venit de la steaua din sistemul solar. Avand in vedere ca intre Pamant si soare s-a interpus LUNA cu toata suprafata sa, ceea ce vedem in marginile imaginii sunt muntii sai, printre ei trecand restul luminii pe care satelitul Pamantului nu a reusit sa o opreasca in timpul evenimentului spectaculos din luna iunie.

LUNA: Imaginea ULUITOARE, Iata ce NU ai mai Vazut pana Acum

LUNA munti eclipsa

 

LUNA are dezvaluiti aici doar muntii care au inaltimile cele mai mari, iar asta pentru ca doar ei au mai putut bloca partial lumina pe care soarele o emite, si care este vizibila de pe Pamant. Imaginile de acest gen sunt impresionante prin prisma faptului ca evidentiaza ceva ce multa lume nu vede in mod obisnuit in momentul in care se uita la LUNA, astfel ca vorbim si despre o surpriza foarte buna pentru multi dintre astronomii amatori.

LUNA nu prea are in mod obisnuit vizibili muntii sai intr-un asemenea mod, dar daca nu ati vazut pana acum un spectacol de acest gen, atunci tot ceea ce ne este prezentat v-ar putea sa vedeti “fata nevazuta” a satelitului. LUNA are forme de relief diverse pe suprafata sa, multe dintre ele facute dupa impactul cu diverse obiecte din univers, altele prin eroziune, iar in cazul eclipselor unele sunt evidentiate, si desigur ca surprind foarte multi oameni.

LUNA va mai avea aceste forme de relief evidentiate dupa urmatoarea eclipsa care va avea loc intr-un mod similar, si e de asteptat ca asta sa se intample undeva in cursul anului viitor.