Sonos Move: Noua versiune a boxei portabile lansata si in Romania

Sonos Move boxa portabila romania

Sonos Move este disponibila incepand de astazi si intr-o noua versiune pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce putem cumpara chiar acum inclusiv din Romania.

“Vara aceasta este una atipică, iar în ultimele luni am experimentat schimbări în toate aspectele vieții noastre, de la felul în care muncim, până la modul în care alegem să ne petrecem vacanțele. În acest an, 50% dintre români plănuiesc să-și petreacă vacanța de vară în țară, arată un studiu realizat de Hospitality Culture Institute.

În acest context, siguranța oferită de lucrurile care ne sunt familiare, dar și momentele de relaxare au devenit din ce în ce mai importante. Un rol semnificativ în viața omului modern îl joacă experiențele de audiție, de la muzica favorită, la podcasturi sau stațiile de radio preferate. Toate acestea și multe altele sunt disponibile oricând, oriunde, datorită Sonos Move Lunar White și Sonos Move Shadow Black, partenerii perfecți pentru distracție alături de familie și prieteni vara aceasta. Move este o parte importantă a ecosistemului Wi-Fi oferit de Sonos și oferă sunet excepțional pentru experiențe de audiție atât în interiorul locuinței, cât și la exterior. Utilizatorii își pot personaliza experiența de vacanță cu Move.

50% dintre români își petrec vacanța de vară în destinații interne

Restricțiile de călătorie ce au fost implementate peste tot pe glob i-au determinat pe mulți români să aleagă să-și petreacă vacanțele în țară, în destinații turistice locale. Cu alte cuvinte, studiul arată că jumătate dintre români spun că în acest an vor opta pentru destinaţii din România atunci când merg în concediu. Printre orașele lor preferate se numără Braşov, Constanţa sau Cluj-Napoca. Dintre românii care preferă vacanţele în destinaţiile din ţara noastră, 33% merg într-un city-break de două ori pe an, iar 30% merg într-o călătorie o dată la fiecare 2-3 luni. Aceștia preferă să călătorească în destinații interne cu mașina (64%) și preferă să se cazeze într-o locație informală (55%).

La munte sau la mare, Sonos Move e partenerul perfect

În acest caz, o vacanță cu familia la munte ar putea fi ideală pentru relaxare și petrecerea unui timp de calitate împreună, iar o experiență plăcută de audiție este unul dintre principalele elemente pentru o atmosferă relaxată. De aceea, pasionații de muzică ar trebui să ia în vacanță și o boxă portabilă Sonos Move. Muzica ne ajută să ne distrăm, să ne simțim mai bine și este un partener indispensabil în vacanțe. Însă ai nevoie și de un dispozitiv de calitate, capabil să redea clar sunetul, să ofere experiențe de audiție excelente.

Sonos Move este o boxa smart durabilă, alimentată cu ajutorul bateriei și este disponibilă în două culori Shadow Black și Lunar White. Aceasta poate fi utilizată atât în interiorul locuinței, cât și în afara acesteia. Deci vei putea folosi Sonos Move și când ești în vacanță, dar și când lucrezi de acasă.

Move este o boxă fără niciun fir incomod. Utilizatorii se pot conecta la Wi-Fi atunci când se află acasă ori pot asculta melodiile preferate prin Bluetooth, atunci când se află în mișcare. Pentru că oricând pot exista accidente, Move este o boxă durabilă, rezistentă la umiditate, ploaie, zăpadă, praf, apă salină, nisip, raze UV, dar și la temperaturi foarte ridicate sau foarte scăzute. Asta înseamnă că utilizatorii o pot lua cu ei și la mare pe plajă pentru o petrecere spontană alături de prieteni. Poate fi folosită cu succes la casa de vacanță, la picnic sau la piscină.

Experiență de audiție excelentă oriunde, oricând

Move oferă o experiență de audiție excelentă atât în interiorul locuinței, în curte sau oriunde altundeva. Cu ajutorul Move, utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție smart, adaptabilă oricărei situații, cu bass profund și o scenă de sunet largă și puternică, ce învăluie armonios curtea sau grădina, pe durata întregului sezon estival.

Datorită unui update software, Move dispune de autonomie extinsă cu încă o oră, oferind 11 ore de audiție constantă, cu o singură încărcare. Atunci când utilizatorul se deplasează în interiorul locuinței, Move poate fi plasată pe stația sa de încărcare, iar experiența continuă. Move poate fi controlată extrem de ușor datorită aplicației Sonos, prin intermediul serviciului de streaming preferat, precum Spotify, sau folosind Apple AirPlay 2, adaptându-se astfel la orice tip de mediu sau de experiență.

Variantele sale de culoare Lunar White și Shadow Black sunt rezistente și la razele UV, așadar experiența de audiție se desfoșoară pe durata întregii zile, fără ca produsul să se supraîncălzească.

Aceste culori au fost alese cu atenție pentru a se potrivi unui mix de materiale și pentru a obține echilibrul esențial între eleganță și durabilitate. Cu 20 de componente vizibile care redau culoarea în mod diferit, noul design a fost realizat de ingineri și chimiști profesioniști pentru a obține un aspect monolitic compact, potrivit pentru orice locuință modernă.

Move se integrează perfect în orice locuință și în orice stil de viață. Designul exterior al variantelor Move Lunar White și Move Shadow Black a fost conceput în complementaritate cu orice tip de decor interior și exterior, pentru a aduce sunet puternic și de calitate în orice context, fără distrageri.

Sonos a lansat oficial versiunea Lunar White a lui Move pe 16 iunie, chiar la timp pentru a deveni partenerul perfect pentru vacanța de vară. Boxa smart Sonos Move este disponibilă pe site-ul Sonos www.sonos.com, dar și în magazinele distribuitorilor locali AV store și eMAG, la un preț recomandat de 1.999 RON.”