Telekom Romania: GROZAV Anunt pentru TOTI Clientii din Tara

Telekom Romania are un anunt grozav cu o surpriza mare pentru clientii sai din Romania, iata ce decizie a luat operatorul de telecomunicatii pentru ei.

Telekom Romania fashion

Telekom Romania isi surprinde in mod pozitiv toti clientii din tara cu un anunt grozav care a venit astazi, operatorul continuand sa aiba surprize foarte bune pentru cei care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la Telekom Romania au anuntat ca urmeaza sa anunte castigatorul celui mai recent episod al show-ului de Telekonomie, dar mai mult decat atat, au dezvaluit ca vor avea un telefon cadou pentru urmatorul, iar clientii il pot castiga.

Telekom Romania a anuntat ca le va oferi clientilor din Romania posibilitatea de a castiga un telefon Huawei P40 Lite E daca participa la concursul pe care operatorul l-a creat pentru toata lumea. Vorbim despre un telefon ieftin pe care cei de la Huawei il vand pentru clientii din Romania, dar un telefon care face parte din sera noua, si are unele tehnologii de ultima generatie, deci poate fi de interes pentru cei care vor un telefon ieftin, mai ales gratuit.

Telekom Romania: GROZAV Anunt pentru TOTI Clientii din Tara

Telekom Romania nu este primul operator de telecomunicatii care are concursuri cu telefoane gratuite pentru clientii sai din Romania, iar chiar daca acest model nu este unul dintre cele mai populare, merita avut in vedere. Telekom Romania le cere romanilor sa ofere sfaturi pentru economii in materie de fashion pentru a putea participa la acest nou concurs, deci nu vorbim despre ceva clasic pentru operator, dar asta conteaza mai putin, in final.

Ținute & accesorii, 👗 👞 👖 ⌚ 👜 modern & vintage, toate la un loc, într-un nou episod din seria Telekonomie Show. Gheorghe…

Publicată de Telekom Romania pe Marţi, 28 iulie 2020

Telekom Romania are mai multe concursuri interesante pe care le deruleaza in momentul de fata pentru clientii sai din Romania, iar unul dintre ele vizeaza inclusiv folosirea aplicatiei My Telekom. Acolo aveti premii mult mai interesante oferite de catre Telekom Romania pentru efectuarea unei varietati de actiuni in cadrul aplicatiei operatorului de telecomunicatii, asa ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la ceea ce ne cere el sa facem.

Telekom Romania desfasoara toate aceste concursuri pentru perioade limitate de timp, si trebuie sa va uitati cu atentie la conditiile de participare pe care le listeaza in cadrul website-ului sau.