Fortnite: Mare SURPRIZA, Schimbarea Facuta iar de Epic Games

Fortnite inundatii

Fortnite continua sa aiba surpriza dupa surpriza facuta de catre cei de la Epic Games, iar asta pentru ca vorbim din nou despre o schimbare importanta pe care a facut-o compania Epic Games pentru utilizatorii din intreaga lume, mai exact o noua actualizare a hartii.

Fortnite a avut din nou coborat nivelul apei in diverse locatii, iar asta a dezvaluit noi zone in care jucatorii isi pot desfasura activitatea, noi zone in care avem si provocari lansate de catre cei de la Epic Games pentru a le completa cand dorim.

Fortnite are parte de aceasta actualizare la doar cateva zile dupa ce o alta reducere a nivelului apei a fost facuta de catre cei de la Epic Games, compania incercand sa le ofere jucatorilor cat mai multe motive sa fie mereu activi in cadrul jocului sau.

Fortnite ar urma sa aiba in urmatoarele 7 zile lansata si o noua locatie care ar purta denumirea Atlantis, una care ar putea aduce si mai multe motive pentru a fi activi in cadrul jocului, insa multe depind de ceea ce vrea sa faca Epic Games pentru a ne tine ocupati.

Fortnite a avut capitolul al doilea concentrat in jurul apei, iar in sezonul, sau capitolul, urmator se pare ca lucrurile vor avea in centru masinile, Epic Games pregatind deja implementarea acestui nou mod de a ne deplasa in cadrul lumii virtuale.