iPhone 12: Lansarea va avea Loc mai TARZIU decat in Alti Ani

iPhone 12: Lansarea intarziata

iPhone 12 urmeaza sa fie lansat mai tarziu decat in alti ani, compania Apple intentionand sa isi puna in vanzare telefoanele la o data ceva mai tarzie decat in alti ani, si totul din cauza pandemiei de Coronavirus care afecteaza o foarte mare parte din glob.

iPhone 12 urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc in luna octombrie, probabil undeva pe la jumatate, si asta cam era de asteptat, avand in veder cat de tarziu a fost prezentat iOS 14 pentru dezvoltatorii de aplicatii din intreaga lume.

iPhone 12 va fi prezentat impreuna cu noi modele de tablete iPad, si cine stie ce alte produse pregatite de catre compania americana, asa ca avem doar de asteptat pentru a vedea cand anume va fi anuntata conferinta pe care multi o asteapta.

iPhone 12 ar putea fi lansat tot in octombrie de catre Apple, dar am putea vedea totusi o lansare segmentata, cu unele modele oferite in octombrie, si alte modele oferite in noiembrie, dar e posibil ca deocamdata planurile sa nu fi fost facute.

iPhone 12 nu avea cum sa mai fie lansat in septembrie dupa toate problemele pe care le-a avut Apple cu dezvoltarea noilor modele de telefoane, asa ca ramane de vazut doar care vor fi datele anuntate de catre compania din Cupertino.