GTA 5: Iata CAND va fi LANSAT Noul Update Major al Jocului

GTA 5 noutatea

GTA 5 a avut anuntat in mod oficial inca de saptamana trecuta faptul ca un nou update foarte important va fi lansat pentru jucatorii din intreaga lume, iar astazi avem si primele informatii cu privire la ziua in care ar urma sa fie lansat pentru toata lumea.

GTA 5 ar putea avea lansat noul update important chiar astazi pentru jucatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca Rockstar Games a anuntat saptamana trecuta lansarea unui update major pentru Red Dead Online, iar acesta a fost lansat in cursul zilei de marti.

GTA 5 ar putea avea lansata astazi actualizarea mare care va aduce o locatie complet noua, impreuna cu alte mari surprize pentru toata lumea, poate chiar si doua personaje care au disparut de ceva vreme, Franklin si Michael, ele putand reveni in curand.

GTA 5 are aceasta actualizare importanta in lucru de ceva vreme, iar asteptarile utilizatorilor ar putea fi indeplinite dupa ce va avea loc lansarea, dar totul depinde de ceea ce a reusit sa faca Rockstar Games pentru a ne surprinde cu noutatile pregatite.

GTA 5 va avea aceasta actualizare importanta lansata inclusiv impreuna cu o serie de bonusuri pentru toata lumea, si desigur ca vom avea parte de bani mai multi pentru misiuni, si alte surprize foarte bune, deci ramane doar sa profitam de tot.