GTA 6: Veste ce a UIMIT Fanii, Locatia Misiunilor Noului Joc

GTA 6 vice

GTA 6 are astazi parte de o noua dezvaluire care a uimit foarte multi fani din intreaga lume, iar asta pentru ca voribm din nou despre o dezvaluire care a luat prin surprindere foarte multi fani care asteapta cu nerabdare lansarea jocului, ceea ce nu pare sa vina chiar atat de rapid.

GTA 6 are dezvaluit faptul ca misiunile ar urma sa se desfasoare intr-o noua locatie, mai exact Vice City, insa nu stim deocamdata si in ce perioada de timp ar trebui sa se desfasoare aceasta actiune, astfel ca aici inca mai ramane ceva mister in ceea ce priveste jocul.

GTA 6 a avut anuntat in trecut faptul ca actiunea ar urma sa aiba loc in Vice City, dar si in alte locatii, insa se pare ca aceasta ar urma sa fie cea principala in care jucatorii ar urma sa se poata bucura de noul titlu, ceea ce desigur ca nu e o veste chiar atat de rea.

GTA 6 cu actiunea desfasurata in Vice City ar fi o revenire la ceea ce jucatorii aveau in trecut in ceea ce priveste titlul, si cel mai probabil vor fi foarte multi care vor aprecia aceasta idee pe care Rockstar Games o are cu privire la titlul sau, foarte popular in toata lumea.

GTA 6 este, din pacate, pregatit pentru lansare abia undeva in viitorul foarte indepartat, astfel ca ne asteptam sa-l vedem disponibil abia prin 2022, mai ales ca in 2021 va f lansata o actualizare foarte importanta pentru GTA 5.