Fortnite: Locatia INCREDIBILA Inclusa de Epic Games (VIDEO)

Fortnite are surpriza, dupa surpriza, lansata de catre cei de la Epic Games, iar acum vorbim despre una cu care compania se va mandri cu siguranta pentru ca aduce o schimbare mare pentru utilizatorii care sunt activi in cadrul platformei virtuale.

Fortnite are inclusa o nava extraterestra pe care jucatorii o pot explora, si pentru care au provocari disponibile in momentul de fata, deci vorbim despre surprize extrem de mari, mai ales ca exista si costume de astronauti pe care cei de la Epic Games le-au pregatit.

Fortnite are o provocare speciala prin care jucatorii trebuie sa descopere cateva dintre piesele care lipsesc de la nava care a aterizat pe harta, trei dintre ele fiind impartite in diverse zone din apropierea sa, iar jucatorii trebuie sa le adune, si sa le foloseasca.

Fortnite a avut aceasta surpriza anuntata la scurt timp dupa ce atlantida si-a facut loc in cadrul lumii virtuale, si puteti vedea in clipul video de mai sus ce schimbare aduce aceasta noua provocare pentru experienta de care au parte jucatorii din toata lumea.

Fortnite va avea si mai multe surprize grozave lansate, iar una dintre ele aduce posibilitatea de a conduce masini in harta virtuala a jocului, astfel ca nu putem decat sa asteptam cu nerabdare ca Epic Games sa lanseze intr-un final totul pentru noi.