DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru MILIOANE de Clienti Romani

DIGI Mobil a venit cu o veste foarte proasta pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce a anuntat operatorul de telecomunicatii pentru toti.

DIGI Mobil restrictionari

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, insa pacate o veste foarte proasta a venit pentru foarte multi dintre clientii sai, si vorbim despre ceva ce sigur va supara multa lume. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au anuntat acum ceva timp ca de la 1 mai se schimba conditiile in baza carora se tarifeaza unele convorbiti telefonice internationale, dar si cele in care sunt acordate minute internationale pentru anumite tari.

DIGI Mobil si-a anuntat atunci clientii ca tarifele apelurilor telefonice mobile catre principalele tari europene scat de la 0.02 euro pe minut la 0.012 euro pe minut, adica aproape la jumatate. Asta inseamna ca toti cei care foloseau DIGI Mobil pentru a suna in diverse tari din Europa, fara a avea minute in abonamente, vor putea vori de aproape 2 ori mai mult in aceeasi bani pe care ii plateau si pana acum la operatorul de telecomunicatii din Romania.

DIGI Mobil: Vestea PROASTA pentru MILIOANE de Clienti Romani

DIGI Mobil face totusi si o alta schimbare mai proasta, astfel ca din 21 mai minute internationale oferite pentru unele tari europene vor fi mai putine decat in momentul de fata, deci dispare “nelimitarea”. DIGI Mobil spune ca in cazul Germania (Vodafone), Marea Britanie (EE), Austria (T-Mobile), Spania (Digi Spania), Franța (SFR, Free Mobile), Ungaria (Digi Ungaria), Belgia (Proximus, Orange), Grecia (Vodafone, Wind) se modifica aceasta oferta, si romanii nu vor mai putea suna fara limite catre numerele de telefon ale acestor retele.

DIGI Mobil le-a oferit clientilor posibilitatea de a renunta la abonamentele lor de telefonie mobila la 30 de zile de la anuntarea modificarilor, asta daca oamenii au citit notificarile care le-au fost trimise. Situatia e una interesanta pentru ca DIGI Mobil si-a crescut baza de clienti din Romania tocmai pe faptul ca ofera nelimitat in toate, insa in cazul anumitor tari, si a anumitor operatori de telefonie mobila, nelimitarile mai trebuie limitate din cauza consumului foarte mare.

DIGI Mobil ramane totusi operatorul de telecomunicatii din Romania cu cele mai mici preturi pentru abonamentele pe care le ofera pentru clienti, astfel ca alternative reale nu prea exista la el.