GTA 6: Rockstar UIMESTE Fanii, ce a ASCUNS in GTA 5 Online

GTA 6 aeroport

GTA 6 este urmatorul joc important pe care Rockstar Games il pregateste pentru lansare in momentul de fata, iar cei care joaca GTA 5 asteapta cu foarte mare nerabdare sa vada ce surprize majore a pregatit compania pentru acest nou titlu foarte important.

GTA 6 nu are deocamdata dezvaluite noutatile de catre cei de la Rockstar Games, insa ceea ce are dezvaluit este un nou teaser care a fost ascuns in GTA 5 Online, mai exact unul care ne arata anul 2021 ca posibila data pentru lansarea noului joc.

GTA 6 a mai avut unele presupuse teasere prezentate in aeroportul din joc, asa cum GTA 4 promova Los Santos inainte ca GTA 5 sa fie lansat, deci vorbim despre o metoda clasica a celor de la Rockstar Games de a dezvalui noutatile pentru jocurile lor.

GTA 6 ar putea sa nu fie totusi jocul pentru care a fost dezvaluit acest teaser acum, iar asta pentru ca in 2021 este asteptata o foarte mare actualizare pentru GTA 5, una care a fost anuntata in mod oficial de catre Rockstar Games special pentru Playstation 5.

GTA 6 aeroport

GTA 6 ar putea fi legat fara voie de teaserul pe care cei de la Rockstar Games l-au ascuns in aeroportul din joc, iar asta mai aes ca din informatiile aparute pana acum, se pare ca procesul de dezvoltare al noului joc e departe de finalizare, din pacate.