Kaufland: OFICIAL, Anunt pentru TOATE Magazinele din Romania

Kaufland a facut un anunt oficial cu privire la toate magazinele sale din Romania, iata ce trebuie sa stie chiar acum clientii romani despre mesaj.

Kaufland continuare

Kaufland a facut astazi un anunt oficial care vizeaza toti clientii si toate magazinele din Romania, lantul de hypermarket-uri facand o schimbare foarte importanta de care ar trebui sa stie toata lumea. Mai exact, cei de la Kaufland au luat decizia de a anunta noul catalog cu reduceri pentru saptamana care incepe in data de 5 august, adica maine, si a dezvaluit surprizele care ii asteapta pe clientii din toata tara in toate magazinele care sunt deschise acum.

Kaufland anunta pentru inceput ca are 1650 de produse reduse permanent in toate magazinele sale din Romania, cifra crescand cu 150, asa cum a promis magazinul, de la cele 1500 anuntate initial. Cei de la Kaufland au anuntat saptamana trecuta un prim catalog de oferte in cadrul caruia au fost dezvaluite pentru prima oara cele 1500 de produse care au preturi permanent reduse, iar acum lista e extinsa cu 150, si va fi extinsa in continuare in acelasi ritm.

Kaufland: OFICIAL, Anunt despre TOATE Magazinele din Romania

Kaufland a publicat in noul catalog, cu oferte valabile din 5 august, inclusiv multe alte promotii de care se pot bucura oricare dintre romanii care sunt interesati de oferte foarte bune. Veti gasi acolo ofertele de care puteti profita in toate magazinele din Romania, insa vorbim totusi doar despre unele dintre ele, nu despre toate, astfel ca atunci cand mergeti sa faceti cumparaturile, veti avea parte si de alte promotii foarte bune de care va veti putea bucura.

Kaufland continuare reduceri permanente

Kaufland are in catalogul sau de reduceri inclusiv oferte speciale pentru unele produse in anumite zile din saptamana, astfel ca puteti vedea in care dintre zile beneficiati de promotii foarte bune la anumite tipuri de produse. Vorbim aici despre combinatii de grupuri de produse care se bucura de oferte in magazinele celor de la Kaufland, astfel ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la promotii pentru a sti ce anume veti putea cumpara la preturi foarte bune.

Kaufland va inlocui acest catalog saptamana viitoare cu altul care are alte promotii foarte bune, astfel ca va veti putea bucura atunci de noi oferte ce vor fi oferite in toate magazinele din tara.