BANCA Transilvania: Clientii Surprinsi de un IMPORTANT Anunt

BANCA Transilvania ii bucura pe foarte multi dintre clientii din Romania cu un anunt important, iata ce a facut pentru ei, si de ce era necesar acum.

BANCA Transilvania ieftin

BANCA Transilvania isi bucura in sfarsit o buna parte dintre clienti cu un anunt important pe care unii dintre ei il asteptau de ceva vreme deja, si chiar daca a venit destul de tarziu, e bine ca intr-un final a venit. BANCA Transilvania a actualizat zilele trecute aplicatia BT Pay pentru telefoanele mobile, si ca o surpriza foarte buna, a decis sa ofere posibilitatea ca ea sa fie folosita inclusiv de catre telefoanele NFC, adic acelea mai ieftine de pe piata.

BANCA Transilvania nu a permis pana acum folosirea BT Pay pe telefoanele fara NFC, lucru normal din moment ce platile mobile implica folosirea acestui sistem, chiar daca nu e accesibil si pe iPhone. Ei bine, incepand de acum, chiar si cei cu telefoane ieftine, fara NFC, pot sa foloseasca aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania pentru o varietate de functii, multe dintre ele nu chiar atat de importante, dar asta conteaza mai putin, in final.

BANCA Transilvania: Clientii Surprinsi de un IMPORTANT Anunt

BANCA Transilvania limiteaza functionalitatea aplicatiei BT Pay pe aceste modele de telefoane doar la verificarea soldului, transferurile de bani, confirmarea de plati online, etc. Desigur ca altceva nici nu prea putea fi oferit in aplicatie din moment ce nu exista functionalitatea NFC, astfel ca BANCA Transilvania le ofera clentilor doar ceea ce poate fi efectiv folosit pe telefoanele lor care nu beneficiaza de chiar toate tehnologiile de ultima ora.

Yeyyyy! 🙌 Adică da, de acum chiar dacă ai un telefon Android fără NFC, vei putea folosi BT Pay pentru verificare sold, transferuri, confirmare plăți online etc. Descarcă acum gratuit aplicația. 📲#BTPay

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 5 august 2020

BANCA Transilvania a creat aplicatia BT Pay pentru a le permite clientilor sai din Romania sa faca plati mobile cu telefoanele, dar fara NFC acest lucru nu este posibil, din pacate pentru multi. Doar telefoanele foarte ieftine nu au NFC integrat de catre producatori, si aici voribm despre multe care costa mai putin de 1000 de LEI, la pret intreg, asa ca nu exista vreo graba pentru BANCA Transilvania sa ofere suport pentru ele din moment ce numarul de utilizatori era, probabil, limitat.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca o puteti instala de oriunde va este mai usor in momentul de fata.