Fortnite: SURPRIZELE Uriase LANSATE cu cel mai Recent Update

Fortnite vine cu foarte multe surprize in cea mai recenta actualizare lansata chiar astazi de catre cei de la Epic Games, compania americana dorind sa-si surprinda toti utilizatorii cu exact ceea ce asteptau de ceva vreme, o gama variata de masini.

Fortnite are in sfarsit lansate masinile in mod oficial, iar Epic Games a inclus o varietate de automobile care duc experienta de joc la un cu totul alt nivel, dupa cum puteti vedea din clipul video de mai sus, care prezinta intreaga actiune noua din joc.

Fortnite are de acum masini sport, tiruri, taxi-uri, si camionete incluse in aceasta actualizare lansata de catre Epic Game, iar acesta este doar inceputul unei schimbari masive care aduce un nou mod de a ne misca in cadrul lumii virtuale care aduna sunte de milioane de jucatori lunar.

Fortnite are masinile plasate in foarte multe locatii pe harta, deci ele sunt destul de usor de gasit de catre oricine, insa au nevoie si de benzina aproape in mod constant, astfel ca trebuie sa va asigurati ca nu uitat sa le umpleti si cu carburant.

Fortnite are aceste masini incluse cu actualizarea de astazi pentru toata lumea, si ar trebui sa fiti foarte atenti la locatiile in care apar masinile pentru a sti unde le gasiti rapid, dar nu uitati nici de locatiile in care se afla si benzinariile.