CEC Bank: IMPORTANT Mesaj pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank are un mesaj foarte important pe care-l transmite pentru toti clientii sai din Romania, iata ce vrea banca sa stim cu totii chiar acum.

CEC Bank interactiune

CEC Bank are un mesaj important pentru toti clientii sai din Romania, astazi, banca cerandu-le acestora sa faca ceva foarte important care ii poate ajuta foarte mult in aceasta perioada. Mai exact, cei de la CEC Bank le cer romanilor sa inceapa sa faca mai multe plati contactless cu cardurile lor, acest proces putandu-i scuti de folosirea banilor in numerora, in special daca obisnuiesc sa-si faca cumparaturile de la magazinele mari, in care exista POS-uri.

CEC Bank le elibereaza clientilor carduri contactless in cea mai mare majoritate, astfel ca indiferent unde mergeti, ar trebui sa puteti face plati in doar cateva secunde prin simpla apropiere a cardului de POS. Aceasta metoda de plata a fost recomandata inclusiv de catre Guvernul Romaniei pentru cetateni in perioada pandemiei de Coronavirus ca alternativa la folosirea banilor, care desigur ca poarta toti virusii si bacteriile posibile.

CEC Bank: IMPORTANT Mesaj pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank vrea deasemenea ca ai sai clienti sa fie in siguranta cand isi fac cumparaturile, indiferent de unde, astfel ca le recomanda doar metodele de plata care nu implica vreun contact fizic care i-ar putea pune in pericol. Cei de la CEC Bank au inclusiv sisteme de plata mobila cu telefonul, astfel ca puteti face in si mai multa siguranta platile pentru cumparaturi, totul fiind gandit intr-un asemenea mod incat sa fie cat mai simplu pentru clienti.

⏳ Trăim într-un secol al vitezei, în care fiecare secundă contează la maximum. De aceea, astăzi venim în ajutorul tău…

Publicată de CEC Bank pe Miercuri, 5 august 2020

CEC Bank a lansat anul acesta suport pentru Apple Pay, sistemul de plati mobile pe care l-a creat compania Apple, si are desigur un sistem propriu de plati mobile pentru clientii din toata tara. Avand aceste alternative la dispozitie, clientii celor de la CEC Bank isi pot face platile in deplina siguranta cand au nevoie, evitand sa mai mearga pe la bancomate pentru a scoate bani si a plati cu bancnote care sunt purtatoare de virusi, si bacterii.

CEC Bank nu e singura banca de la care vin mesaje de acest gen, astfel ca e bine sa luati in serios informatiile care vin de la multiple surse din acelasi domeniu important.