Instagram a Lansat o Clona a TikTok, iata Cum se Numeste

Instagram tiktok reels

Instagram a lansat astazi o clona a TikTok, aplicatia detinuta de catre compania Facebook incercand sa mai reduca din populariatea platformei chinezesti cu ceva similar dar disponibil in cadrul propriei aplicatii pentru telefoane.

Reels este raspunsul celor de la Instagram la TikTok intr-o perioada in care vorbim despre o popularitate in continua crestere pentru aplicatia chinezilor, ea inregistrand chiar mai multe descarcari decat oricare dintre platformele concurente.

Instagram a lansat aceasta aplicatie chiar inainte ca Donald Trump sa decida ca TikTok sa fie interzisa in SUA, ceea ce ar afecta intr-o extrem de mare masura platforma chinezeasca, iar Facebook vrea sa profite de aceasta situatie cu lansarea Reels.

“Reels vă invită să creați videoclipuri distractive pentru a le împărtăși cu prietenii sau cu oricine de pe Instagram. Înregistrați și editați videoclipuri multi-clip de 15 secunde cu audio, efecte și noi instrumente creative. Puteți împărtăși mulți cu adepții dvs. în Feed și, dacă aveți un cont public, puneți-le la dispoziția comunității Instagram mai largi printr-un spațiu nou din Explore. Reels in Explore oferă oricui șansa de a deveni creator pe Instagram și de a ajunge la noi audiențe pe o scenă globală.

Audio: Căutați o melodie din biblioteca de muzică Instagram. Puteți utiliza, de asemenea, propriul audio original prin simpla înregistrare cu o mulinetă. Când partajați un tambur cu sunetul original, sunetul dvs. vă va fi atribuit, iar dacă aveți un cont public, oamenii pot crea tambururi cu sunetul dvs. selectând „Utilizați audio” de pe tambur.
Efecte AR: Selectați unul dintre numeroasele efecte din galeria noastră de efecte, creată atât de Instagram cât și de creatori din întreaga lume, pentru a înregistra mai multe clipuri cu efecte diferite.
Cronometru și numărătoare inversă: Setați cronometrul să înregistreze oricare dintre clipurile dvs. mâini libere. După ce apăsați înregistrarea, veți vedea o numărătoare inversă 3-2-1 înainte de a începe înregistrarea pentru perioada de timp selectată.
Aliniați-vă: aliniați obiecte din clipul precedent înainte de a înregistra următorul dvs. pentru a ajuta la crearea de tranziții perfecte pentru momente precum schimbările de îmbrăcăminte sau adăugarea de noi prieteni în tambur.
Viteză: alegeți să accelerați sau să încetiniți o parte din videoclipul sau audio-ul selectat. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți în ritm sau să faceți videoclipuri cu mișcare lentă.”