RCS & RDS: OFICIAL, Mesajul pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS a facut un anunt oficial pentru clientii sai din Romania, iata cu ce mesaj vine operatorul de teleomunicatii pentru romani de aceasta data.

RCS & RDS inter

RCS & RDS a publicat un nou mesaj oficial pentru clientii sai din Romania, si ca de obicei, vorbim despre vesti bune pentru ei, insa de aceasta data e vorba despre ceva special care e asteptat de multa lume. RCS & RDS a anuntat de ceva vreme ca reincepe Champions League, si ca transmite inclusiv in format 4K unele dintre meciurile cele mai importante chiar din weekend, insa acum vine cu un alt mesaj privind urmatoarele meciuri pe care le va retransmite.

RCS & RDS a anuntat ca prin DIGI 4K vom putea vedea in format 4K primele dintre meciurile care au loc in competitie, insa acum vine si ne spune ca astazi, si maine, sunt altele transmise din Europa League. RCS & RDS ne spune ca meciurile Inter – Getafe si Sevilla Roma vor fi transmise astazi si maine direct din Europa League, inclusiv prin DIGI 4K, operatorul dorind sa le ofere clientilor din toata tara cea mai buna experienta posibila pentru urmarirea mecurilor favorite dintr-o competitie atat de importanta.

RCS & RDS: OFICIAL, Mesajul pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS va transmite in aceasta seara prin DIGI 4K meciul Inter – Getafe, acesta urmand a incepe la ora 22:00, in timp ce maine de la ora 19:55 va fi transmis meciul Sevilla – Roma. Desigur ca meciurile vor fi transmise de catre RCS & RDS inclusiv in cadrul posturilor de televiziune Digi Sport ale celor de la RCS & RDS, astfel ca le veti putea vedea inclusiv in format SD, sau HD, deci veti putea vedea totul la calitate foarte buna.

Campionatele UEFA Champions League și UEFA Europa League se văd în Ultra HD! ⚽️⚽️Activează extraoptiunea 4K și vezi Inter, Bayern și Real Madrid ÎN DIRECT pe Digi 4K.Activează #4K aici: http://bit.ly/vezi-4K

Publicată de DIGI Romania pe Miercuri, 5 august 2020

RCS & RDS transmite prin posturile Digi Sport extrem de multe competitii sportive in mod regulat pentru abonatii din intreaga lume, iar revenirea Champions League si Europa League este ceva asteptat de multi. Cele doua competitii fotbalistice isi vor termina sezoanele in urmatoarea perioada, iar din septembrie vor incepe sezoanele noi, dar RCS & RDS va transmite fara probleme meciurile atat in cadrul DIGI 4K, cat si in cadrul celorlalte posturi de televiziune.

RCS & RDS transmite prin DIGI 4K inclusiv cursele de Formula 1, meciuri de tenis, si nu doar atat, asa ca ramane sa vedem doar ce fel de evenimente vor mai fi anuntate de catre operator.