Abonatii Romani ai Netflix Vizati de GROZAVA Veste Anuntata

Netflix a facut un anunt foarte important pentru abonatii din Romania, iata ce veste grozava a fost anuntata pentru toata lumea, si ce primim.

0

lansari netflix

Netflix are noi surprize grozave anuntate pentru toti abonatii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia tuturor pentru ca e fix ceea ce asteptam de foarte multa vreme. Mai exact, cei de la Netflix au dezvaluit care vor fi filmele si serialele care vor fi lansate in cadrul platformai de streaming video la cerere in cursul lunii august, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre foarte multe titluri care sunt listate pentru abonatii romani.

Netflix a anuntat in primul rand ca intre 5 si 28 august va lansa 10 filme de interes pentru abonatii din toata Romania, separat de cele care au fost lansate pana in aceste prime 5 zile din luna. Printre cele mai importante se numara Fearless, The Sleepover, Unbreakable Kimmy Schmidt, Game On: A Comedy Crossover Event, insa vor veni si alte titluri licentiate de catre platforma de streaming video la cerere pentru noi, desi nu vor fi chiar atat de multe, din pacate.

lansari netflix filme

Abonatii Romani ai Netflix Vizati de GROZAVA Veste Anuntata

Netflix a pregatit si o serie de seriale foarte interesante, sezonul al treilea din The Rain, High Seas, Sailing Sunset si Rust Valley Restorers urmand a fi lansate pentru toti abonatii. Sezonul al cincilea al serialului Lucifer este totusi capul de afis pentru abonatii Netflix din Romania, iar asta pentru ca aici vorbim despre o creatie care este asteptata de catre foarte multa lume in acest moment, si vorbim despre ultimul episod al acestei serii de succes.

lansari netflix seriale

Netflix a anuntat si documentarele care vor ajunge in Romania in august, iar Connected, Immigration Nation si World’s Most Wanted au fost deja lansate pentru toata lumea deja. Pana la final de luna vor mai fi lansate cateva documentare interesante de la Netflix, unele dintre ele fiind creatii originale, in timp ce altele sunt licentiate, insa indiferent de situatie, vorbim despre continut pe care foart emulta lume il va aprecia de la platforma de streaming.

lansari netflix documentare

Netflix pregateste in mod constant lansari importante de filme, seriale, documentare, pentru clientii din toata lumea, iar ceea ce vedem mai sus ne arata ca exista interes pentru a ne oferi doar continut de buna calitate.