GTA 6: OFICIAL, Anuntul care DISTRUGE Sperantele Jucatorilor

GTA 6 departe

GTA 6 are parte de un anunt oficial care distruge toate sperantele jucatorilor din intreaga lume, cei de la Rockstar Games venind cu primele informatii care ne spun intr-un final cand ar urma sa fie lansat noul joc pentru intreaga lme, si totul e cat se poate de dezamagitor.

GTA 6 are dezvaluit oficial faptul ca nu va fi lansat inainte de jumatatea anului 2021 de catre cei de la Rockstar Games, iar asta pentru ca o noua versiune a GTA Online va fi lansata de catre companie pentru toata lumea, deci jocul complet nou va trebui sa “astepte la rand”.

GTA 6 nu va fi lansat pana cel mai devreme la inceputul anului 2022, acest lucru fiind cat se poate de clar in baza a ceea ce vedem in momentul de fata, iar asta pentru ca Rockstar Games are pregatite alte lansari importante pana in acel punct.

GTA 6 nu va fi lansat inaintea versiunii speciale a GTA 5 pentru Playstation 5, dar nici inainte de versiunea speciala a GTA Online, astfel ca singura explicatie logica este ca noul joc va fi lansat in 2022, desi nu se stie daca la inceput, mijloc, sau final de an.

GTA 6 este mult mai departe de lansare decat si-ar dori oricine sa recunoasca in momentul de fata, iar asta este dezamagitor pentru fanii care la 6 ani dupa lansarea GTA 5 inca asteapta o noua versiune, si ar putea-o avea abia undeva prin 2022, desi nu e clar cand.