LIDL Romania: IMPORTANTA Cerere facuta pentru TOTI Clientii

LIDL Romania are o foarte importanta cerere pe care o face pentru toti clientii din toata tara astazi, iata ce mesaj a fost publicat de catre companie.

LIDL Romania risipa

LIDL Romania are o foarte importanta cerere facuta pentru toti clientii sai din toata tara, una care ar trebui sa ne ajute sa rezolvam o problema foarte mare cu care ne confruntam nu doar noi, ca si natiune. Mai exact, cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa combata risipa alimentara, si sa manance responsabil, adica sa nu cumpere mai mult decat au nevoie, si sa consume produsele pe care le cumpara, astfel incat ele sa nu ajunga sa fie aruncate.

LIDL Romania are si o serie de sfaturi pe care le-a publicat pentru toti romanii care sunt interesati sa reduca risipa alimentara, iar mai jos puteti vedea ce spune lantul de supermarket-uri. LIDL Romania recomanda folosirea congelatorului pentru a conserva mancarea pentru perioade mai lungi de timp pana in momentul in care suntem pregatiti pentru a o consuma, iar acst proces ne poate ajuta sa evitam intr-o foarte mare masura risipa alimentara.

LIDL Romania: IMPORTANTA Cerere facuta pentru TOTI Clientii

LIDL Romania ii indeamna pe romani inclusiv sa completeze un chestionar prin care vor sa afle o serie de informatii cu privire la modul in care inteleg romanii sa combata risipa alimentara. Cei de la LIDL Romania colaboreaza cu aceasta companie pentru a ii ajuta pe romani sa combata o problema globala, dar care este accentuata in tara noastra, si in ciuda apelurilor venite din foarte multe directii, nu toti romanii inteleg sa combata aceasta problema.

Combatem risipa alimentară depozitând alimentele corect și având grijă să le consumăm până la ultima bucățică. 😋 În…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 4 august 2020

LIDL Romania este unul dintre lanturile de supermarket-uri care le recomanda romanilor sa consume responsabl, iar asta in ciuda faptului ca magazinele fac profit foarte bun din asta. Desigur ca trebuie sa faca si campanii de acest gen pentru a arata ca le pasa intr-o anumita masura de risipa alimentara care are loc la nivel global, si daca sunteti interesati sa contribuiti la asta, atunci LIDL Romania va ofera recomandarile potrivite pentru asta.

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara noastra, cu o gama foarte variata de oferte disponibile pentru toata lumea chiar si in aceasta perioada.