iOS 14: Noua Functie foarte de interes pentru iPhone si iPad

iOS 14 cod sms domeniu

iOS 14 are o noua functie foarte importanta implementata pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, ea crescand substantial nivelul de securitate de care se bucura utilizatorii produselor vandute de catre compania americana.

iOS 14 urmeaza sa aiba o noua functie speciala care le va permite utilizatorilor sa isi securizeze accesul la diverse website-uri si aplicatii prin legarea unui cod pentru autentificare in 2 pasi de domeniul pentru care se face logarea.

iOS 14 va impune practica daca un utilizator vrea sa se logheze in Facebook.com, sa primeasca prin SMS un cod care sa poata fi folosit exclusiv in logarea pe acel domeniu, aceasta masura de securitate fiind una foarte importanta.

“În plus, începând cu iOS 14 și macOS Big Sur, adăugăm un strat suplimentar de securitate codurilor livrate prin SMS, permițându-vă să asociați coduri cu un anumit domeniu web. De exemplu, dacă primiți un mesaj SMS care se încheie cu @ example.com # 123456, AutoFill se va oferi să completați codul atunci când interacționează cu example.com, oricare dintre subdomeniile sale sau o aplicație asociată cu example.com. Dacă în schimb primiți un mesaj SMS care se încheie cu @ example.net # 123456, AutoFill nu va oferi codul pe example.com sau în aplicația asociată example.com.”