WhatsApp: CONFIRMARE, Functia Majora pentru Toate Telefoanele

WhatsApp are o confirmare foarte importanta facuta pentru o noua functie importanta care va ajunge in toate telefoanele care au aplicatia instalata acum.

WhatsApp explicatii

WhatsApp are confirmata o noua functie majora care va ajunge pe toate telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, si daca o asteptai cu nerabdare, ei bine iata ca vedem si cum este integrat totul. V-am spus in cursul zilelor trecute ca WhatsApp nu a renuntat la ideea de a implementa o noua functie care va oferi posiblitatea de a trimite mesaje care expira la o anumita perioada de timp dupa trimitere, iar acum vedem si primele imagini cu aceasta noua functonalitate.

WhatsApp spune in descrierea noii functii faptul ca mesajele care dispar in mod automat pot fi activate de catre oricare dintre utilizatori, in functie de ceea ce ii intereseaza pe ei. Aceste mesaje dispar in mod automat la 7 zile dupa trimitere, dar e posibil ca perioada d timp sa poata fi modificata de catre utilizatorii WhatsApp, deci ramane de vazut daca in versiunea finala va ramane “batuta in cuie” aceasta perioada de timp, sau daca vor exista si altele pentru telefoane.

WhatsApp: CONFIRMARE, Functia Majora pentru Toate Telefoanele

WhatsApp explicatii disparitie

WhatsApp va sterge in mod automat toate mesajele din telefoanele celor care trimit mesajele, dar si din telefoanele celor care le primesc, iar asta se aplica in mod automat inclusiv pentru poze, clipuri video, documente, etc. Desi aceste fisiere vor si sterse din conversatiile WhatsApp impreuna cu mesajele daca ele au fost salvate in prealabil in telefoane, ele vor ramane in continuare acolo, deci nu vor fi sterse in mod automat de catre aceasta functie noua.

“Oricine poate activa și dezactiva mesajele care expiră. Odată pornit, mesajele noi apar după această chat după 7 zile. Setarea nu va afecta mesajele dvs. existente. Oricine din chat poate salva un mesaj care expiră, luând o captură de ecran sau redirecționându-l. Media va expira din chat, dar poate fi salvat în telefon. Toate mesajele dvs., inclusiv mesajele care expiră, sunt criptate de la capăt la sfârșit.”

WhatsApp are aceasta noua functie descoperita deocamdata in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele Android, insa ea va ajunge inclusiv in teleoanele cu sistem de oprare iOS. Functia va fi oferita mai mult ca sigur nclusiv in platforma web a celor de la WhatsApp pentru a exista interoperabilitate pentru aceasta functionalitate, insa deocamdata totul este in plin proces de dezvoltare, si nu se stie cand va fi finalizat acest proces.

WhatsApp ar putea lansa aceasta noua functie in cursul anului 2020, daca va fi 100% pregatita, insa in caz contrar, s-ar putea sa asteptam dupa ea pana undeva prin anul 2021.