LIDL Romania: Ce Ofera GRATUIT pentru Oricare Client Acum

LIDL Romania isi surprinde clientii din toata tara cu o noua veste extrem de buna, iata ce ofera gratuit de aceasta data oricarei persoane din tara.

LIDL Romania rezolvari

LIDL Romania are o surpriza pentru clientii din Romania care ii poate aduce oricui gratuit ceva ce poate ca nu credea ca ar putea primi de la lantul de supermarket-uri din Romania. Mai exact, cei de la LIDL Romania le cer clientilor din toata tara ajutorul sa rezolve problemele care exista in ceea ce priveste experienta de care au parte in magazine, iar pentru asta sunt rasplatiti cu vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare.

LIDL Romania ofera lunar 20 de vouchere pentru clientii care aleg sa ii ofere feedback pentru experienta de care au avut parte in momentul in care au mers in magazinele sale, si oricine poate profita de asta. LIDL Romania are un formular care poate fi completat direct pe website-ul lantului de supermarket-uri in momentul de fata, iar acol puteti oferi detalii cu privire la ceea ce a fost bine, sau rau, cand ati mers si ati facut cumparaturile in cadrul magazinelor.

LIDL Romania: Ce Ofera GRATUIT pentru Oricare Client Acum

LIDL Romania rezolvari feedback

LIDL Romania stie ca angajatii sai nu raporteaza toate problemele care exista in magazine, iar uneori chiar ei sunt problema, asa ca are nevoie si de informatii de la clienti pentru a-si rezolva problemele. In aceasta idee, oferirea de vouchere de cumparaturi pentru a primi informarii pretioase cu privire la ceea ce se intampla in magazine este o idee foarte buna deoarece LIDL Romania le ofera clientilor din Romania un motiv sa spuna ce nu este bine.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri din Romania care a venit cu o asemenea idee, si cu siguranta nu va fi ultimul, mai ales ca fiecare dintre ele are diverse probleme de rezolvat. LIDL Romania vine doar cu idei foarte bune pentru cei interesati sa primeasca gratuit vouchere de cumparaturi, si de ce sa nu profitati de acest lucru fara a plati ceva, mai ales ca puteti sa oferiti feedback foarte usor.

LIDL Romania are o pagina speciala in cadrul website-ului sau in care are integrat formularul de feedback, astfel ca oricine poate profita de ocazie pentru a explica tot ceea ce este gresit.