LUNA: Anuntul INCREDIBIL al NASA privind Viata EXTRATERESTRA

LUNA este in centrul unui anunt incredibil al NASA, iata ce a declarat agentia spatiala cu privire la viata extraterestra, si cat de important este.

LUNA este in centrul unui anunt incredibil al celor de la NASA care a luat prin surprindere foarte multa lume, iata ce a reusit sa faca agentia spatiala americana, si cum este implicat Pamantul. Cei de la NASA au folosit luna in timpul eclipsei totale din ianuarie 2019 pentru a studia Pamantul folosind telescopul Hubble, iar totul a facut parte dintr-un proiect menit sa testeze posibilitatea de a descoperi noi planete care ar putea sustine viata.

LUNA a fost folosita de catre NASA pentru a studia stratul de ozon al Pamantului in timpul eclipsei de luna, insa cautarea vietii in univers va avea la baza folosrea Pamantului ca “oglinda” pentru cercetari. Lumina soarelui reflectata de catre luna a fost studiata de catre telescopul Hubble al celor de la NASA, iar asa pot fi folosite si alte telescoape pentru a monitoriza si atmosferele altor planete aflate la mare distanta de Pamant in acest moment.

LUNA: Anuntul INCREDIBIL al NASA privind Viata EXTRATERESTRA

LUNA a avut aceasta eclipsa surprinsa in premiera si un unde ultraviolete de catre cei de la NASA folosind telescopul Hubble, agentia spatiala americana pregatindu-se pentru explorari mult mai complexe. Hubble a detectat, mulumita folosirii lunii ca oglinda, a amprentei spectrale a stratului de ozon, cel care absoarbe lumina solara, si ne protejeaza de radiatiile care vin de la steaua ce ne sustine viata, el fiind extrem de important, si in pericol de a disparea.

“Profitând de o eclipsă lunară totală, astronomii care folosesc Telescopul spațial Hubble al NASA au detectat propria marcă de protecție solară a ochiului – ozon – în atmosfera noastră. Această metodă simulează modul în care astronomii și cercetătorii în astrobiologie vor căuta dovezi ale vieții dincolo de Pământ, observând potențialele „biosignaturi” pe exoplanete (planetele din jurul altor stele).”

LUNA nu a mai fost folosita vreodata intr-un asemenea mod pentru a se analiza atmosfera Pamantului pentru ca nimeni nu s-a gandit vreodata sa faca asa ceva, insa NASA gandeste intotdeauna in viitor. LUNA este un test foarte bun pentru cei de la NASA in ideea de a incerca sa gaseasca intr-un final viata extraterestra in univers, ceva ce este cautat cu foarte mare interes de catre agentia spatiala americana de foarte multa vreme, fara succes.

LUNA este importanta din foarte multe puncte de vedere pentru Pamant, iar asta e stiut de foarte multa vreme, insa ceea ce face acum NASA ne arata spre ce anume ne putem indrepta in viitor.