DACIA Logan: SCHIMBARI Necesare pentru Noile Modele din 2021

DACIA Logan are nevoie de o serie de schimbari necesare pentru noile modele care vor fi lansate in 2021, iata ce ar trebui sa ajunga in masini.

DACIA Logan preferintele

DACIA Logan are nevoie de schimbari foarte mari si producatorul roman a pregatit o serie de noutati care ar trebui sa le aduca tuturor romanilor o masina cum nu sperau ca vor avea vreodata. Mai exact, pentru DACIA Logan sunt asteptate unele dintre cele mai mari modificari de pana in momentul de fata, versiunea a 3-a, care va fi lansata in 2021, avand anuntate imbunatatiri substantiale de catre presa din Europa, iar lansarea se apropie foarte rapid.

DACIA Logan nu se descurca prea bine in momentul de fata in Europa in ceea ce priveste vanzarile, situatia acestor modele de automobile fiind una destul de complicata, iar asta are nevoie de o schimbare. DACIA Logan nu se mai vinde bine la nivel european, chiar daca in Romania vanzarile raman in continuare bune, insa pe continent oamenii vor altceva de la masinile pe care le cumpara, astfel ca Sandero este in topul preferintelor cand vine vorba despre modelele de la DACIA.

DACIA Logan: SCHIMBARI Necesare pentru Noile Modele din 2021

DACIA Logan are nevoie de schimbari mari pentru caroserie, interior, dar si partea de tehnologizare pentru a reveni in atentia europenilor care sunt in cautarea unei masini de buget in aceasta perioada. DACIA Logan nu este o masina scumpa, o masina sofisticata, si exista destui clienti pentru asemenea tipuri de masini, insa putini europeni le cauta, daca ne uitam la cifrele de vanzari din iunie, astfel ca multe schimbari mari sunt necesare pentru noile modele.

DACIA Logan trebuie sa vina cu schimbari pe partea de tehnologii, in special cele utile pe autostrada, precum alerta pentru parasirea benzii de rulare, sau mentinerea distantei fata de masina din fata. Deocamdata nu exista informatii care sa ne confirme faptul ca DACIA Logan va avea sa ceva in versiunea a 3-a, insa e nevoie de schimbarile acestea pentru tari cu autostrazi, impreuna cu altele menite sa creasca atat siguranta la volan, cat si experienta generala de condus.

DACIA Logan ar trebui sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris din luna octombrie, iar in reprezentante masinile ar putea ajunge undeva prin cursul primei parti a anului viitor.