Telefoanele Huawei: Anuntul MAJOR care a SURPRINS Lumea

Telefoanele Huawei sunt in centrul unui anunt foarte important care a surprins toata lumea, iata ce s-a intamplat in ultimele luni la nivel global.

Telefoanele Huawei european

Telefoanele Huawei au inregistrat in T2 2020 un record pentru compania Huawei, insa nu vorbim despre unul in materie de vanzari, sau de inovatii tehnologice, ci de pozitionare pe piata producatorilor de telefoane. Conjunctura internationala in care ne aflam a pus telefoanele Huawei in topul celor mai bine vandute telefoane la nivel global, in ciuda unei scaderi a numarului de unitati vandute, dar aceasta a fost mai mica decat a Samsung, astfel ca s-a intamplat ceea ce nimeni nu credea ca se va intampla.

Telefoanele Huawei au reusit sa se plaseze in topul celor mai bine vandute modele de telefoane in intreaga lume in T2 2020, dar asta numai pentru ca in China au fost inregistrate vanzari cu mult peste asteptari. In afara Chinei lucrurile stau cu totul altfel, atat de diferit incat vanzarile pentru telefoanele Xiaomi le-au depasit pentru prima oara pe cele pentru telefoanele Huawei in Europa, o premiera la care multi nu credeau ca vor asista foarte curand.

Telefoanele Huawei: Anuntul MAJOR ce a SURPRINS Toata Lumea

Telefoanele Huawei european vanzari

Telefoanele Huawei au inregistrat vanzari usor sub cele ale companiei Xiaomi, cel putin conform analistilor de la Canalys, care au facut graficul de mai sus pentru a ne arata situatia pe continent. Apple ramane la distanta confortabila fata de companiile chinezesti, iar telefoanele Huawei au avut vanzari extrem de apropiate de cele ale Xiaomi, insa totusi usor sub ele, ceea ce ne arata ca exista loc de crestere pentru cei din urma si in urmatoarele trimestre fiscale.

Telefoanele Huawei au avut parte de vanzari surprizator de bune in China in contextul global al pandemiei de Coronavirus, si daca ar fi fost la fel situatia in Europa, atunci ar fi inregistrat o crestere generala a vanzarilor, in loc de o scadere. Problema pentru telefoanele Huawei in Europa are la baza si faptul ca aplicatiile si serviciile de la Google lipsesc din telefoanele sale, iar daca Donald Trump va ramane la Casa Alba inca 4 ani, lucrurile nu se vor schimba curand.

Telefoanele Huawei vor avea parte de actualizari cu noi modele lansate in cursul urmatoarelor saptamani, iar ele vor avea mai mult ca sigur succes in China, dar in rest nu se stie cat interes va fi pentru ele.