GTA 6: Vestea IMPORTANTA, Orasul SURPRIZA ales de Rockstar

GTA 6 synthwave

GTA 6 are astazi parte de o dezvaluire foarte importanta care vine sa ne confirme iar faptul ca Rockstar vrea sa ii surprinda pe jucatorii din intreaga lume cu fix ceea ce asteapta de la noul joc, si asta e cea mai buna noutate dintre toate de pana acum.

GTA 6 urmeaza sa aiba actiunea desfasurata in cadrul Vice City, unul dintre orasele foarte importante in care am avut parte de multe misiuni intr-una dintre versiunile anterioare ale jocului, iar acum Rockstar Games vrea sa revina la ceea ce am avut.

GTA 6 are confirmarea privind integrarea Vice City de la un producator de muzica synthwave care a afirmat ca Rockstar Games licentiaza in momentul de fata muzica pentru un viitor joc, si chiar el a spus ca ar fi vorba fix despre Grand Theft Auto 6.

GTA 6 ar urma sa aiba un post de radio cu muzica synthwave disponibil pentru jucatorii din intreaga lume, si e normal ca Rockstar sa licentieze muzica inca de pe acum pentru a putea testa noul joc cu toate elementele sale inainte de a-l lansa.

GTA 6 synthwave radio

GTA 6 va avea posturi de radio asa cum si versiunile anterioare au avut fix acelasi lucru, insa synthwave ar fi ceva nou pentru jucatori, dar nu neaparat ceva ce nu am mai vazut pana acum in alte titluri de la alti producatori chiar mai important.