BANCA Transilvania: SURPRIZA, ce Face pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are o surpriza de interes anuntata pentru toti clientii sai din Romania, iata ce face in acest weekend pentru toata lumea.

BANCA Transilvania dublare

BANCA Transilvania surprinde din nou in acest weekend, si vorbim despre un nou anunt care ii vizeaza pe toti clientii romani ai bancii, acestia avand parte de ceva grozav in weekend. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania s-au gandit sa organizeze un BT Pay weekend, la fel ca acum o saptamana, iar pentru clienti au pregatit doua surpriz foarte interesante, una dintre ele aducand si un foarte mare beneficiu pentru cei care participa la concurs.

BANCA Transilvania a anuntat in primul rand ca orice fel de donatie facuta de catre clientii sai prin intermediul aplicatiei BT Pay va fi dublata de catre banca, astfel ca ajung mai multi bani acolo unde este nevoie de ei. Cei de la BANCA Transilvania au donat sume impresionante de bani de-a lungul timpului pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus, si fac acelasi lucru inclusiv acum, doar ca nu conteaza ce fel de cauza vrea sa sustina clientul sau.

BANCA Transilvania: Vestea IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania ofera, tot ca saptamana trecuta, kit-uri TIFF pentru cei care aleg sa participe la concursul organizat astazi si maine, si puteti vedea ce urmeaza sa castigati. Tot ce trebuie sa faceti este sa doanti prin aplicatia BT Pay catre oricare dintre cauzele listate acolo, si veti fi in mod automat inscrisi pentru a participa la concursul care este organizat de catre BANCA Transilvania, deci nu trebuie sa faceti altceva decat un lucru bun, de sustinere.

Azi e jooooi.👐 De data asta, #BTPayDay îl transformăm în BT Pay Weekend. Și este despre fapte bune. 💕 Orice donație pe…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 5 august 2020

BANCA Transilvania are intr-o sectiune speciala din cadrul aplicatiei BT Pay toate ONG-urile catre care puteti face donatii in momentul de fata, si aveti acolo de unde sa alegeti pentru a sustine organizatia dorita. Vorbim despre o varietate de ONG-uri care sunt implicate pentru rezolvarea multor probleme, iar cei de la BANCA Transilvania incearca sa convinga oamenii sa doneze bani pentru a le sustine cauzele, unele dintre ele fiind si foarte importante.

BANCA Transilvania va desfasura acest concurs pana maine seara, la ora 23:59, deci aveti inca o zi si jumatate in care sa participati pentru a castiga premiile care sunt oferite la concurs.