DACIA Logan 2021: Continua PROBLEMELE foarte MARI in Romania

DACIA Logan 2021 continua sa aiba productia si lansarea inconjurate de unele probleme serioase in Romania, iata ce se intampla cu masinile noi.

DACIA Logan 2021 industrial

DACIA Logan 2021 continua sa ramana sub semnul unor probleme foarte mari in Romania, iar asta in contextul in care masina ar trebui sa fie lansata foarte curand pentru clientii din toata Europa anul viitor. Mai exact, judetul Arges ramane in continuare unul dintre cele care are cele mai mari numere de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus in Romania, iar DACIA Logan 2021 ar putea fi substantiala fectata de ceea ce se intampla in momentul de fata.

DACIA Logan 2021 a avut primele posibile probleme cu dezvoltarea si lansarea aduse in prim-plan inca de pe la jumatatea lunii iulie, atunci cand au aparut primele cazuri de Coronavirus la fabrica. De atunci n-au mai fost anuntate altele, insa in Arges raman in monitorizare pentru carantinare o serie de localitati, printre care si Mioveni, acolo unde DACIA Logan 2021 ar urma sa fie produsa de catre compania romaneasca pentru clientii finali.

DACIA Logan 2021: Continua PROBLEMELE foarte MARI in Romania

DACIA Logan 2021 ar putea avea procesul de dezvoltare si lansare substantial afectata daca nu vor scadea noile cazuri de infectare cu noul Coronavirus in perioada urmatoare, iar asta ar putea pune DACIA intr-o pozitie dificila. Ministrul sanatatii a spus ca in Arges, si alte cateva judete, o problema mare privind infectarile o reprezinta transportul angajatilor catre uzinele din zona, deci e posibi ca si la Mioveni sa se intample asta, ceea ce poate fi problematic pentru productia DACIA Logan 2021.

DACIA Logan 2021 este pregatita in momentul de fata pentru lansare cu foarte multe noutati foarte bune pentru clientii din Romania, si alte zone din Europa, insa totul depinde de pandemia de Coronavirus. DACIA Logan 2021 ar putea fi prezentata la salonul auto de la Paris din octombrie, daca va putea fi organizat, altfel ar trebui sa o vedem doar online, iar apoi clientii sa o poata vedea in reprezentante, de unde ar trebui sa o si poata cumpara, intr-un final.

DACIA Logan 2021 este asteptata de catre foarte multi clienti, ar putea readuce vanzarile seriei la un nivel ridicat, dar totul depinde de marile imbunatatiri care vor fi oferite pentru toata lumea.