CEC Bank: Anuntul cu o Decizie IMPORATANTA pentru Clienti

CEC Bank a facut un anunt cu o decizie importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce decizie a luat banca, si cat conteaza pentru toti clientii sai.

CEC Bank garmin

CEC Bank a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie foarte multi dintre ei, iar asta pentru ca le aduce o schimbare serioasa. Mai exact, dupa ce CEC Bank a lansat optiunea de plata cu Apple Pay pentru clientii sai din Romania, iata ca s-a luat decizia de a oferi inclusiv posibilitatea de a folosi Garmin Pay cu smartwatch-urile pentru a face plati la POS-uri pentru cei care au nevoie de asta.

CEC Bank vine cu aceasta schimbare dupa ce si alte banci au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a plati folosind Garmin Pay, astfel ca vorbim din nou despre o decizie importanta. Cei de la CEC Bank incearca sa ii ajute pe toti clientii din Romania sa se bucure de o experienta mult mai buna pentru a face plati mobile, iar plata cu smartwatch-ul este o evolutie naturala pentru aceste tipuri de sisteme de plati.

CEC Bank: Anuntul cu o Decizie IMPORATANTA pentru Clienti

CEC Bank ofera de ceva vreme solutii de plata mobila pentru POS-uri, dar pana recent a facut-o doar pentru telefoanele mobile, asa ca era nevoie de o schimbare, si cea pe care o vede acum este una buna. CEC Bank are si o pagina dedicata in website-ul sau in care ofera detalii cu privire la acest nou sistem de plati mobile folosind Garmin Pay, iar acolo gasiti toate detaliile importante care va intereseaza vis-a-vis de platile folosind acest sistem special de plati mobile din tara.

🚗 Ești o persoană aflată mereu în mișcare? Cu siguranță ai nevoie de o modalitate rapidă și sigură de plată. Din…

Publicată de CEC Bank pe Luni, 10 august 2020

CEC Bank ofera acest sistem si pentru ca exista integrare pentru el inclusiv in diverse alte aplicatii pentru plati mobile, astfel ca ramane doar ca fiecare sa aleaga daca vrea sa il foloseasca, sau nu. Desigur ca si in cazul Garmin Pay exista initial limitarea in ceea ce priveste smartwatch-urile de la acest producator, deci trebuie sa fiti foarte atenti in ceea ce priveste compatibilitatea pentru sistem deoarece e posibil sa nu fie compatibil cu chiar orice.

CEC Bank are sistemul de plati mobile Garmin Pay disponibil acum pentru toti clientii din Romania, asa ca puteti profita in acest moment de ceea ce va este oferit.