Guvernul Romaniei: starea de alerta prelungita inca 30 de zile

Guvernul Romaniei starea alerta prelungita

Guvernul Romaniei va lua singura decizie logica in situatia pandemica in care ne aflam din cauza Coronavirus, iar starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile incepand cu data de 16 august, primul-ministru, Ludovic Orban, dand de inteles ca acest lucru se va intampla.

Guvernul Romaniei va discuta in sedinta de guvern de maine aceasta decizie foarte importanta pentru a preveni raspandirea Coronaviru la si mai multi romani, dar separat de asta nu se va schimba absolut nimic din ceea ce stiam deja.

“Începând cu data de 16 august se prelungeşte cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul ţării, instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aprobată cu modificări şi completări prin Hotărârea Parlamentului României nr. 5/2020, cu modificările şi completările ulterioare, prelungită prin Hotărârea Guvernului nr. 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, și prin Hotărârea Guvernului nr. 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.”