Netflix: OFICIAL, Anuntul cu care a BLOCAT tot Internetul

Netflix are in mod oficial facut un anunt care a blocat tot internetul, iata ce a fost dezvaluit pentru platforma de streaming video la cerere.

Netflix este in centrul unui anunt oficial care a luat extrem de multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca vorbim despre lansare aunui film pe care mai nimeni nu credea ca il va vedea vreodata in platforma. Cei de la Netflix vor avea foarte curand un nou film din seria American Pie, da ati citit bine, un nou film din aceasta franciza fiind pregatit pentru lansare de catre Universal Studios, si el va ajunge foarte rapid inclusiv in platforma de streaming video la cerere.

Netflix va avea disponibil filmul American Pie: Girls’ Rules dupa lansarea oficiala din 6 octombrie, dec e posibil sa apara in platforma in aceeasi luna, sau ceva mai tarziu. O data clara de lansare a filmului in platforma Netflix nu exista, dar e de asteptat sa nu dureze prea mult pana cand acest nou film din seria American Pie va fi disponibil pentru abonatii platformei de streaming, si mai mult ca sigur vor fi multi bucurosi sa poata vedea un nou titlu din serie.

Netflix: OFICIAL, Anuntul cu care a BLOCAT tot Internetul

Netflix va avea disponibil un nou film din serie dupa aproape un deceniu de pauza, si vestea in sine este una grozava pentru ca ne aduce mai mult divertisment chiar cand avea nevoie de el. Puteti vedea mai sus trailerul pentru filmul American Pie: Girls’ Rules, si chiar din titlu va puteti da seama ca accentul va fi pus pe fete de aceasta data, nu pe baieti, dar chiar si asa, mai mult ca sigur vor fi multi abonati ai Netflix dornici sa vada productia.

Netflix va avea un nou film din seria American Pie al carui poveste porneste din acelasi liceu in care s-a desfasurat povestea filmelor seriei anterioare, dar ramane de vazut daca va fi la fel de bun. Judecand dupa trailer, e posibil sa nu fie vorba chiar de acelasi nivel de divertisment pentru acest film din seria American Pie, insa daca va ajunge pe Netflix, mai mult ca sigur va ajunge sa aiba zeci de milioane de vizualizari la scurt timp dupa lansare.

Netflix are nevoie de cat mai multe titluri de acest gen in platforma pentru abonati, si ne putem astepta la si mai multe creatii de acest gen in viitorul apropiat.