DACIA Logan: Cu CAT se SCUMPESTE Modelul Nou din Anul 2021

DACIA Logan va fi lansata in 2021 intr-o versiune complet noua, producatorul de la Mioveni pregatind totusi si o crestere a pretului de vanzare pentru modele.

DACIA Logan valoare

DACIA Logan va fi mai scumpa dupa ce va fi lansat modelul din 2021, acest lucru fiind cat se poate de clar pentru mai toata lumea care stie cum se misca industriile in general, dar desigur ca am avut si confirmari neoficiale. Mai mult ca sigur stiti deja ca DACIA Logan va avea parte de un upgrade foarte mare in 2021 din partea celor de la DACIA, modelele pregatite pentru lansare de catre producator avand noutati pe care foarte multa lume le astepta de si mai multa vreme.

DACIA Logan va beneficai de schimbari pentru caroserie, design, partea tehnologica, partea mecanica, si nu doar atat, toate acestea aducane facand masinile mult mai interesante pentru foarte multa lume. Problema cu integrarea tuturor acestor schimbari in masini sta in faptul ca pretul de productie va creste, iar asta va duce si la o crestere a pretului de vanzare pe care-l va avea masina, ceva care este perfect normal, avand in vedere schimbarile.

DACIA Logan: Cu CAT se SCUMPESTE Modelul Nou din Anul 2021

DACIA Logan cu o caroserie mult modificata, interior nou, mai multa tehnologie, si nu doar atat, ar trebui sa urce pretul de vanzare cu cateva sute bune de euro fata de versiunile actuale, sau poate chiar cu peste 1000 de euro. Vorbim despre o crestere normala pentru toate modificarile care sunt facute de catre producatorul de automobile, iar DACIA Logan ar putea avea preturi de pornire de la 8000 – 8500 de euro, o diferenta considerabila fata de modelele actuale.

DACIA Logan va avea si destule dotari noi oferite standard ca parte a acestui upgrade major pe care il face producatorul roman, deci banii cheltuiti pentru cumpararea masinii vor merita cu siguranta. Desigur ca pentru cei care cumpara DACIA Logan conteaza fiecare suta de euro in plus, asa ca producatorul se va uita cu foarte mare atentie la preturile pe care le va stabili pentru modelele sale, deci ne putem astepta si la surprize bune din acest punct de vedere.

DACIA Logan ar urma sa fie prezentata in toamna acestui an, poate chiar in octombrie, iar lansarea in reprezentante ar trebui sa aiba loc undeva prin prima parte a anului viitor.