BANCA Transilvania: Mesaj pentru TOTI Clientii cu o SURPRIZA

BANCA Tarnsilvania are un nou mesaj pentru toti clientii sai din Romania, iata ce surpriza a pregatit de aceasta data pentru toata lumea, si cum profiti de ea.

BANCA Transilvania hanorac

BANCA Transilvania a publicat un nou mesaj care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si desigur ca are o surpriza foarte buna pentru ei, iar asta ca parte a procesului constant de a-i bucura. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania si-au anuntat clientii in legatura cu un nou concurs BT Pay, cel in cadrul caruia le cer clientilor sa foloseasca aplicatia mobila pentru diverse actiuni pe care le fac zilnic, iar pentru asta primesc anumite premii, mai bune, sau nu.

BANCA Transilvania are un nou concurs BT Pay in plina desfasurare acum, chiar daca premiul oferit nu e unul dintre cele mai interesante de pana acum, dar chiar si asa, banca le permite clientilor sa se bucure de ceva. Pentru aceasta editie a BT Pay, cei de la BANCA Transilvania au pregatit pentru clienti doua hanorate pe care le pot castiga, iar ele sunt dedicate in principal femeilor, sai barbatilor care vor sa faca o femeie fericita, poate.

BANCA Transilvania: Mesaj pentru TOTI Clientii cu o SURPRIZA

BANCA Transilvania le cere clientilor sa instaleze aplicatia BT Pay si sa faca orice fel de transferuri de bani, plati la POS-uri, catre furnizori, sau chiar donatii, pentru a participa la concursul BT Pay. Chiar daca premiul in sine nu e unul chiar atat de interesant, cei de la BANCA Transilvania vor totusi sa oamenii sa foloseasca aplicatia, si desigur ca au avut premii mult mai interesante in trecut, inpostura unor diverse gadget-uri foarte cool.

E simplu.😊 Dacă nu ai BT Pay, descarci rapid și gratuit app-ul și faci o plată cu telefonul până duminică.📲 Poți câștiga unul din cele 2 hanorace Hamza by Alina Tisha Ceușan. 🔥 Ready?

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 14 august 2020

BANCA Transilvania s-a axat in ultima perioada pe cererea de donatii din partea clientilor sai, mai ales ca incepem sa reintram intr-o situatie in care spitalele raman fara echipamente medicale. In aceasta idee, puteti sa faceti o donatie catre una dintre cauzele prezente in aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania, si chiar daca nu veti castiga, macar stiti ca sustineti o cauza buna, care v-ar putea chiar salva si viata la un moment dat.

BANCA Transilvania area acest concurs in desfasurare pana in cursul noptii de duminica, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru a profita de el, si a face macar niste donatii.