DACIA Logan 2021: Iata Ce NU se va SCHIMBA in Modelele Noi

DACIA Logan 2021 va fi lansata de catre producatorul roman in urmatoarele luni, si desi vin multe schimbari cu masina, exista totusi ceva ce nu se va schimba.

DACIA Logan 2021 neschimbat

DACIA Logan 2021 este masina asteptata de catre foarte multi romani, masina pe care producatorul de la Mioveni o are in momentul de fata in plin proces de productie, si pe care ar vrea sa o puna in vanzare pentru toata lumea undeva pe la inceputul anului viitor. DACIA Logan 2021 este o masina care va veni cu foarte multe schimbari pentru clientii din intreaga lume, insa exista si unele lucruri care vor ramane la fel pentru clientii din toata Europa.

DACIA Logan 2021 nu va fi lansata cu noi motorizari, producatorul roman luand decizia de a pastra motorizarile existente, deci la inceput nu va fi oferit vreun motor de care n-am stiut. Asta inseamna ca toti clientii care au un model existent acum vor beneficia de acelasi lucru atat in ceea ce priveste motoarele cu bezina, motorina, cat si cel care consuma si GPL, dar lucrurile se vor schimba undeva in cursul urmatorilor ani cand va veni versiunea hibrid.

DACIA Logan 2021: Iata Ce NU se va SCHIMBA in Modelele Noi

DACIA Logan 2021 va fi lansata initial intr-o versiune care are motoare pe benzina si motorina, dar dupa aceea va exista inclusiv o versiune hibrid, iar aceasta din urma e asteptata de foarte multa lume. Desigur ca mai putini romani sunt interesati de versiunea hibrid a DACIA Logan 2021, insa in alte tari din Europa exista interes foarte mare pentru masinile care functioneaza atat cu combustibil, cat si cu electricitate, iar producatorul roman va lansa chiar si o masina electrica.

DACIA Logan 2021 nu va veni, deci, cu motorizari noi cand va fi lansata, asta desigur urmand a tine si costurile de productie la un nivel redus, la fel ca si costul de achizitie, dupa cum stiam. In ciuda acestei lipse de schimbari pe partea de motorizare, DACIA Logan 2021 va avea totusi parte de o schimbare in ceea ce priveste pretul, acesta urmand a creste cu cateva sute de euro, dar n-ar trebui sa fie vorba despre o problema prea mare pentru foarte multa lume.

DACIA Logan 2021 ar trebui sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris din luna octombrie, insa in reprezentante masinile urmeaza sa ajunga undeva prin prima parte a anului 2021.