Huawei MATE 40 Pro: VIDEO cu 3 NOUTATI Mari pentru Telefon

Huawei MATE 40 Pro are prezentate 3 dintre noutatile importante care vor fi oferite de catre Huawei pentru toti clientii, iata ce va primi toata lumea.

Huawei MATE 40 Pro are parte de o dezvaluire foarte interesanta care ne spune 3 noutati mari pentru noul telefon inainte ca acesta sa fie pus in vanzare de catre compania chinezeasca. Avand in vedere ca Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa intre curand in productie la cei de la Huawei, era normal sa vedem si cum arata telefonul inainte de a fi scos de pe liniile de productie, iar primele imagini sunt cat se poate de interesante, dar nu neaparat neasteptate.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu marginile curbate spre exterior, extinzandu-se spre structura metalica a carcasei, asa cum vedem si in modelele de anul trecut. In industrie aceste tipuri de ecrane sunt numite “waterfall”, sau cascada, insa stim asa ca Huawei MATE 40 Pro va permite controlarea folosind butoane virtuale in acea extensie a ecranului, iar asta desi nu chiar toata lumea a fost multumita de aceasta functionalitate speciala.

Huawei MATE 40 Pro: VIDEO cu 3 NOUTATI Mari pentru Telefon

Huawei MATE 40 Pro va avea deasemenea implementata o camera frontala cu doi senzori de imagine, insa nici asta nu este chiar o noutate pentru telefoanele lansate de catre cei de la Huawei. Am mai vazut telefoane de la Huawei care aveau o asemenea caracteristica, iar Huawei MATE 40 Pro vine deasemenea cu acest beneficiu, astfel ca utilizatorii vor avea mai multe optiuni pentru a inregistra poze cu telefoanele pe care le vor cumpara.

Huawei MATE 40 Pro vine deasemenea si cu o camera care are patru senzori de magine, nu cinci, deci toti cei care asteaptau un asemenea upgrade vor trebui sa se gandeasca la modelele de anul viitor. Chiar si cu o camera care are patru senzori de imagine, Huawei MATE 40 Pro va fi fara discutie un telefon extrem de interesant, mai ales ca va si face poze extrem de bune, adica va multumi fara discutie mai toti clientii care vor decide sa l cumpere.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat undeva prin octombrie de catre compania Huawei, cel putin conform zvonurilor actuale, iar lansarea ar putea avea loc undeva tot pe atunci.