Orange Romania: Anunt GROZAV Asteptat de catre Multi Clienti

Orange Romania a facut un anunt grozav care era asteptat de catre foarte multi dintre clienti, iata ce a dezvaluit operatorul de telecomunicatii acum.

Orange Romania campioni

Orange Romania are un anunt grozav pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca vine si cu ceva ce era asteptat de foarte multa vreme de catre foarte multe persoane deja. Mai exact, cei de la Orange Romania le spun clientilor din toata tara ca au in aceasta sear aposibilitatea de a urmari meciul de fotbal Barcelona – Bayern Munchen in direct pe Look Plus, acesta facand parte dintre meciuri transmise in cadrul Champions League.

Orange Romania are in grila sa de programe de televiziune postul Look Plus, cel care incepand cu ora 22:00 va transmite meciul de fotbal, la fel ca si altele care vor fi disponibile in urmataorele zile, si care au mai fost. In aceasta seara este transmis pe Look Plus prin intermediul Orange Romania meciul de fotbal Barcelona – Bayern, insa maine va fi transmis meciul Manchester City – Lyon, iar duminica vom putea vedea Sevilla – Manchester United.

Orange Romania: Anunt GROZAV Asteptat de catre Multi Clienti

Orange Romania permite vizualizarea acestor meciuri de catre clientii sai atat prin intermediul televizoarelor, cat si prin intermediul platformei Orange TV Go, cea accesata de catre foarte multa lume. Ideea de a oferi acces la meciurile de fotbal din Champions League de catre cei de la Orange Romania prin aceste platforme vine ca o veste foarte buna si pentru clientii care nu sunt acasa, dar vor totusi sa vada aceste meciuri de fotbal in zilele urmatoare.

Liga Campionilor și Liga Europa te așteaptă pe Look Plus, de la ora 22:00. Urmărește azi Barcelona – Bayern, sâmbătă…

Publicată de Orange pe Vineri, 14 august 2020

Orange Romania are multe canale de televiziune disponibile pentru vizualizare in cadrul platformei sale de streaming video la cerere Orange TV Go, iar ceea ce vedem aici e o surpriza foarte buna. Separat de meciurile din Champions League, cei de la Orange Romania au prin Look Plus oferita si posibilitatea de a vedea meciurile din Europa League, astfel ca in final clientii sunt cei care aleg ce sa urmareasca in functie de ceea ce ii si intereseaza.

Orange Romania are diverse abonamente de televiziune pentru clientii sai din toata tara, insa accesul la Orange TV Go este oferit inclusiv pentru cei care nu au abonamente de televiziune.