Vodafone: TOTI Clientii Romani Vizati de Acest GROZAV Anunt

Vodafone are pentru toti clientii romani un mesaj grozav de care ei ar trebui sa stie chiar acum, iata ce spune operatorul de telecomunicatii astazi.

Vodafone sportback

Vodafone vrea sa isi surprinda in continuare toti clientii din Romania, astfel ca a decis sa publice un anunt prin care incearca sa le atraga atentia cu privire la ceva ce pot primi gratuit acum. Mai exact, cei de la Vodafone au publicat un anunt cu privire la concursul care inca e in desfasurare pentru toti clientii sai din Romania, si care le ofera posibilitatea de a castiga una dintre cele doua masini Audi A1 Sportback, dar si foarte multe alte premii.

Vodafone desfasoara acest concurs prin intermediul My Vodafone, acolo unde are intrebari zilnice pentru toti clientii sai din Romania, iar raspunsurile corecte la acestea vor aduce si premii pe masura. Cele doua masini Audi A1 Sportback sunt doar doua dintre premiile grozave pe care clientii din Romania le pot castiga de la Vodafone, insa exista si multe altele, nu chiar la fel de bune, dar destul de interesante, care merita avute in vedere.

Vodafone: TOTI Clientii Romani Vizati de Acest GROZAV Anunt

Vodafone le ofera clientilor din toata Romania inclusiv posibilitatea de a castiga un apartament pe care sa-l foloseasca timp de un an de zile in mod gratuit in orasul Brasov. Separat de asta, cei de la Vodafone ofera 10 premii de cate 1000 de euro fiecare, iar aici vorbim despre o suma substantiala de bani pe care nu ar trebui sa o ignorati, pentru ca puteti face destul de multe cu ei, si n-ar strica sa va uitati cu atentie la ceea ce ofera acest concurs.

"În ce țară își are originea tango-ul?” – răspunde la întrebările zilei din My Vodafone și câștigi extra cartonașe să-ți…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 13 august 2020

Vodafone are si o serie de premii mai mici pentru clientii sai din Romania, mai exact, 300 de vouchere a cate 600 de LEI fiecare pentru Vivre, dar si 400 de mini routere mobile, deci aveti de unde sa alegeti fix ce vreti. Vodafone va cere doar sa raspundeti la intrebarile pe care le are in cadrul sectiunii speciale din My Vodafone, astfel ca nu aveti prea multe de facut, ci doar sa fiti atenti, si sa raspundeti corect la intrebarile care va sunt puse.

Vodafone desfasoara acest concurs pentru inca o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati de el acum, s-ar putea sa nu mai aveti ocazia de a o face prea curand.