ING Bank: Anuntul GROZAV, Vestea pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank are un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, iata ce veste vine pentru toata lumea, si de ce este importanta pentru noi acum.

ING Bank solutie

ING Bank are un anunt care vine ca o usurare, si ca o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iar asta dupa ce a generat o problema uriasa pentru foarte multa lume, din pacate. V-am spus saptamana trecuta ca ING Bank are o problema foarte mare cu aplicatia HomeBank pentru telefoanele mobile iPhone si Android, aceasta refuzand sa mai afiseze vreo informatie la logare, devenind complet inutila pentru toata lumea, ceva ce nu trebuia sa se intample.

ING Bank a inregistrat foarte multe plangeri de la clientii din Romania care au ajuns in imposibilitatea de a mai face ceva pe telefoanele lor, iar acum banca spune ca lucrurile vor reveni la normal cat se poate de repede. Cei de la ING Bank au anuntat ca o actualizare pentru aplicatia HomeBank pentru iPhone este deja trimisa la compania Apple pentru publicare in App Store, deci va fi oferita cand va fi aprobata, si ar trebui sa rezolve probleme pentru toata lumea.

ING Bank: Anuntul GROZAV, Vestea pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank nu spune modificarile facute in ea, ci doar ca aplicatia va putea fi folosita in mod normal din nou, ceea ce pana la urma este exact ce vor si oamenii sa faca pe telefoanele iPhone. Pana atunci, puteti reinstala aplicatia, si dezactiva autentificarea biometrica prin Face ID, sau Touch ID, iar aplicatia celor de la ING Bank ar trebui sa functioneze in mod normal daca va logati cu username si parola, chiar daca trebuie sa incercati de cateva ori sa faceti asta.

ING Bank le spune clientilor cu telefoane Android sa se delogheze din aplicatie, sa stearga cache-ul pentru ea, sa o reinstaleze, si sa se relogheze pentru a avea din nou acces la conturile lor. Masura este una temporara, o actualizare putand fi oferita inclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android prin Google Play Store, cei de la ING Bank incercand sa readuca sitautia la normal pentru toti clientii lor din Romania cat se poate de repede.

ING Bank a creat aceste probleme cu actualizarea pe care a lansat-o pentru telefoanele cu sistem de operare Android si iPhone, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca ea sa fie rezolvata cat mai curand.