CEC Bank: OFICIAL, SCHIMBARILE pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank a anuntat astazi o serie de foarte mari schimbari pentru toti clientii din Romania, iata de ce beneficiaza toata lumea chiar de acum.

CEC Bank simplificare

CEC Bank a facut astazi un anunt foarte important cu privire la o serie de schimbari mar pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre imbunatatiri majore care ii vizeaza pe toti. CEC Bank le spune clientilor ca a simplificat considerabil modalitatile de plata pentru clientii din toata Romania, iar asta inseamna oferirea unor alternative pentru mersul la banca si efectuarea de tranzactii direct in agentii, ceea ce poate fi un real pericol.

CEC Bank ofera acum solutii de internet banking, sau mobile banking, de care clientii sai din toata tara se pot bucura chiar acum pentru a isi controla conturle de la distanta, sau af ace tranzactii. Cei de la CEC Bank spun deasemenea ca transferurile facute pentru conturi din reteaua bancii sunt gratuite pentru toata lumea, ceea ce inseamna ca indiferent cui veti trimite bani, nu veti fi comisionati pentru respectiva tranzactie de catre banca.

CEC Bank: OFICIAL, SCHIMBARILE pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank spune deasemenea ca a redus cu 60% comisionul care este perceput pentru transferurile interbancare, deci indiferent de suma, ar trebui sa platiti mult, mult mai putini bani. Aici vorbim despre beneficiul cel mai mare, pentru ca aici erau si comisioanele cele mai mari percepute de catre cei de la CEC Bank pentru clientii din toata Romania, deci vestea este grozava, si asta inseamna ca ar trebui sa puteti face transferuri mai ieftin.

🏦 ➡️ 📱 Modalitățile de plată s-au simplificat considerabil prin utilizarea unor variante alternative precum Internet…

Publicată de CEC Bank pe Luni, 17 august 2020

CEC Bank are si o pagina speciala in website-ul sau in care vorbeste despre toate aceste schimbari foarte importante pe care le-a facut pentru toti clientii sai, deci puteti vedea acolo informatiile. Exista multe imbunatatiri foarte bune care au venit de la CEC Bank in ultimele luni, pandemia de Coronavirus fortand bancile sa isi regandeasca intr-o mare masura modul in care interactioneaza cu clientii, asta aducand beneficii chiar mari pentru noi.

CEC Bank ramane una dintre cele mai importante banci din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, si servicii mult mai usor de folosit de catre toti dintre ei chiar de acum.