RCS & RDS: OFICIAL, Anuntul ce a SURPRINS foarte Multa Lume

RCS & RDS are in mod oficial facut un anunt care a surprins foarte multa lume, iata ce parea greu de crezut, dar s-a intamplat chiar in Romania.

RCS & RDS forta

RCS & RDS surprinde in continuare din toate punctele de vedere, compania romaneasca reusind in ultimele luni ceva ce parea imposibil in tot contextul pandemiei de Coronavirus din Romania. Cei de la RCS & RDS au avut rezultate uimitor de bune in ceea ce priveste portarile facute in retea, grupul de telecomunicatii reusind sa-si depaseasca fara drept de apel concurenta din toate punctele de vedere in cursul lunii iulie, ceea ce este surprinzator.

RCS & RDS a reust sa inregistreze cele mai multe portari in retea atat in ceea ce priveste telefonia fixa, cat si telefonia mobila, fara sa aiba vreun concurent care sa se apropie suficient de mult. RCS & RDS a atras in retea 2416 numere de telefonie fixa, dintr-un total de 3582 numere portate in intreaga luma, deci vorbim despre cam doua treimi din total care a ajuns doar in reteaua grupului, si acelasi lucru se intampla in cam fiecare luna pentru companie.

RCS & RDS: OFICIAL, Anuntul ce a SURPRINS foarte Multa Lume

RCS & RDS a atras in retea inclusiv 34.434 numere de telefonie mobila, cu peste 10.000 mai multe decat cei de la Telekom, cel mai apropiat concurent din acest punct de vedere. In raport cu Vodafone si Orange diferentele sunt chiar mult mai mari, ceea ce ne arata cat de bine se plaseaza cei de la RCS & RDS pe piata in momentul de fata, si cat de mari sunt diferentele in raport cu celelalte companii cu care concureaza acum pentru portarile din tara noastra.

RCS & RDS a reusit sa atraga foarte multe portari in ciuda faptului ca in aceasta perioad amai toata lumea se astepta la ceva complet diferit, si la o scadere a acestui tip de activitati, dar situatia nu e asa. In iulie s-au inregistrat aproape la fel de multe portari precum in februarie, atunci RCS & RDS fiind tot pe rpimul loc, de fapt grupul este tot timpul pe primul loc, la fel ca in 2019, cand a fost lider la portari in Romania pentru intregul an.

RCS & RDS merge in continuare extrem de bine pe partea de portari in Romania, si poate ca acest lucru e perfect normal din moment ce are servicii atat de ieftine pentru clientii din Romania.