DACIA Duster 2021: Veste GROZAVA pentru Clientii din Romania

DACIA Duster 2021 este in centrul unei vesti grozave pentru clientii din Romania, si multe tari europene, iata ce trebuie sa stii despre noile modele.

DACIA Duster 2021 constanta

DACIA Duster 2021 este versiunea facelift a seriei de masini care sunt vandute de catre producatorul de la Mioveni, iar foarte multa lume o asteapta cu imbunatatiri destul de bune. Foarte multa lume se intreaba totusi si daca nu cumva pretul de vanzare al DACIA Duster 2021 va fi mai mare decat cel pe care-l percepe acum producatorul de automobile pentru diversele modele care se afla la vanzare, iar vestea buna este ca deocamdata nu se discuta asa ceva.

DACIA Duster 2021 nu are deocamdata anuntate zvonuri privind cresterea pretului de vanzare in ciuda faptului ca vor exista o serie de imbunatatiri mari in versiunea aceasta facelift. Unele dintre ele sunt deja oferite in masini care sunt vandute in anumite zone de pe glob, iar implementarea in versiunea pentru Europa nu ar trebui sa aduca vreo crestere de costuri de productie, deci implicit nici o crestere a pretului de vanzare pentru clientii din toata Europa.

DACIA Duster 2021: Veste GROZAVA pentru Clientii din Romania

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie vanduta la fix acelasi pret precum modelele care sunt acum listate de catre DACIA pentru achizitie, iar daca va exista o eventuala majorare de preturi, ar trebui sa fie infima. Cativa zeci de euro in plus la DACIA Duster 2021 nu reprezinta vreo problema pentru orice fel de client, insa in baza ce se stie acum, n-ar trebui sa existe vreo crestere nici macar de vreun euro pentru masinile care vor fi lansate pentru clienti.

DACIA Duster 2021 va aduce schimbari pentru design-ul interior, si pentru unele dintre componentele care sunt folosite, mai mult ca sigur si update-uri de software pentru multe module. In exterior n-ar trebui sa existe nimic substantial modificat pentru DACIA Duster 2021 in raport cu modelele anterioare, insa chiar si asa, schimbarile pentru interior ar trebui sa fie suficient de bune pentru a atrage clientii care sunt dornici de noutati importante.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie prezentata undeva pe final de an 2020, sau poate la inceput de an 2021, insa in reprezentante noua masina ar trebui sa fie dsponibila la inceputul anului viitor.