Review Huawei P40 Pro: Conectivitate de ultima ora

Review Huawei P40 Pro

Pe langa faptul ca Huawei P40 Pro se remarca printr-un design de ultima ora si camere foto revolutionare, despre care probabil ati aflat deja, varful de gama aduce in viata utilizatorilor noi posibilitati, datorita tehnologiilor de interconectivitate cu alte dispozitive, precum laptop-uri, tablete, smartwatch-uri sau casti.

Cum poate fi conectat Huawei P40 Pro cu un laptop sau o tableta? Si cât de util este Huawei Share?

P40 Pro conectare

Huawei Share faciliteaza transferul de fisiere de mare viteza intre smartphone si alte dispozitive, precum tabletele sau notebook-urile. Cu ajutorul acestei functii, consumatorii pot transmite muzica catre un difuzor inteligent, pot folosi functia de oglindire a ecranului si se pot conecta la Wi-Fi atingand dispozitivul cu care vor sa conecteze telefonul Huawei P40 Pro. 

Astfel, Huawei Share este o tehnologie inovatoare care ofera transmisie wireless de mare viteza, simplificata, colaborare inteligenta si aproape instantaneeintre dispozitivele apropiate, fara a fi nevoie de o conexiune de retea. Huawei Share detecteaza telefonul Huawei P40 Pro si dispozitivul cu care utilizatorul vrea sa il conecteze prin Bluetooth. Apoi, proiecteza sau distribuie continutul prin WLAN.

Huawei Multi-screen Collaboration distribuie toate datele din Huawei P40 Pro pe ecranul tabletei sau al laptop-ului in cateva secunde

Functia Multi-screen Collaboration permite conectarea telefonului cu laptop-ul Huawei Matebook X Pro sau a tabletei Huawei MatePad Pro printr-o simpla atingere. O noua functionalitate adaugată Multi-screen Collaboration le permite utilizatorilor sa raspunda cu usurinta la apelurile video sau vocale, direct de pe laptop si sa deschida fisiere si hyperlink-uri pe smartphone cu aplicatii PC native pentru o productivitate sporita. De asemenea, cu Multi-screen Collaboration, utilizatorii care pot deschide fisiere precum documente Word, prezentari PowerPoint si fotografii de pe smartphone folosind notebook, nefiind necesar un transfer prealabil.

Aceasta tehnologie este utila mai ales pentru profesionistii care au nevoie de dispozitive rapide si eficiente, care sa functioneze ca un instrument de lucru complex.

Ce dispozitive sunt echipate cu functia Multi-screen Collaboration ?

P40 Pro

Multi-screen Collaboration este disponibila pe toate dispozitivele HUAWEI care beneficiaza de EMUI 10, asa ca, daca dispui de doua dispozitive dotate cu acest sistem de operare, esti gata sa devii un maestru al multitasking-ului. Smartphone-urile Huawei P40 Series, tableta varf de gama Huawei MatePad Pro si seria de laptop-uri Huawei MateBook sunt gadget-urile care aduc productivitatea mai aproape de tine prin tehnologii de ultima ora.

Photo Gallery Cross Device, un al atu al Huawei P40 Pro

EMUI 10.1 introduce si Photo Gallery Cross Device pentru mai multe dispozitive, care permite vizualizarea si partajarea de fisiere media, indiferent unde sunt salvate. Tehnologia distribuita HUAWEI iti permite sa vizualizezi toate fisierele media salvate, daca dispozitivele sunt conectate la acelasi AP Wi-Fi si au un ID HUAWEI activ comun. O imagine salvata pe un alt smartphone sau tableta va putea fi localizata, cautata si descarcata pe Huawei P40 Pro.

În plus, platforma ordoneaza fisierele media, astfel incat sa vezi unde au fost salvate si in ce format. Poti introduce cuvinte cheie sau etichete pentru a le cauta rapid. De exemplu, daca introduci termenul „peisaje”, Cross Device Photo Gallery va cauta toate imaginile care surprind peisaje. Astfel, ai acces mai rapid la imaginile de care ai nevoie, fara sa fii nevoit sa scrollezi toata galeria foto.

Photo Gallery Cross Device se activeaza simplu, in doar cativa pasi. Telefonul Huawei P40 Pro si laptop-ul MateBook X Pro sau tableta Huawei MatePad Pro trebuie conectate la același ID Huawei si la aceeași rețea Wi-Fi. Ulterior, trebuie activate Multi-Device Collaboration si Bluetooth. Iar, ca ultim pas, trebuie sa accesezi Galeria si sa selectezi Album. Sub bara de cautare, iti vor fi afiaate doua optiuni: Acest dispozitiv sau Alte dispozitive. De aici, ai acces la toate imaginile salvate in laptop sau tableta si le poti transfera pe telefon in cateva secunde.

Cu aceste tehnologii de ultima generatie, productivitatea este la ea acasa, de oriunde ai lucra. Astfel, Huawei P40 Pro este un dispozitiv perfect pentru profesionistii care isi doresc sa fie mai eficienti in activitatile de zi cu zi.

Articol publicitar sustinut de catre Huawei.