Netflix: SCHIMBARE Importanta la care NU te-ai fi Asteptat

Netflix face o schimbare foarte importanta la care nu te-ai fi asteptat vreodata pentru platforma de streaming, iata ce este oferit pentru noi.

Netflix aleator

Netflix are o noua schimbare foarte importanta facuta pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur va bucura foarte multi oameni care vor sa vada mereu noutati interesante. Cei de la Netflix vor implementa pentru utilizatorii din intreaga lume un buton special numit “Shuffle Play”, acesta urmand a reda automat continut aleator din platforma in baza a ceea ce am urmarit noi pana in punctul respectiv de la companie.

Netflix testeaza inca de prin iulie aceasta functie noua pentru utilizatorii sai din lumea intreaga, si vorbim despre ceva ce se pare ca a generat destul de mult interes din partea utilizatorilor. Noua functie a celor de la Netflix a fost atat de bine primita de catre abonati incat compania se gandeste sa o integreze in mod oficial pentru noi toti, astfel ca atunci cand ne uitam la continut din platforma sa, vom vedea si filme, sau seriale, alese aleator.

Netflix: SCHIMBARE Importanta la care NU te-ai fi Asteptat

Netflix aleator redare

Netflix are un algoritm special, bazat pe inteligenta artificiala, care analizeaza tot ceea ce urmarim noi in cadrul platformei, si decide apoi ce sa ne recomande pentru vizualizare. Acelasi algoritm va fi folosit de catre Netflix pentru a reda in mod aleator si filmele, sau serialele, in baza aceste noi functii, astfel ca de fiecare data ar trebui sa vedem ceva diferit, poate chiar si interesant pentru noi, desi nu este chiar atat de obligatoriu acest lucru.

Netflix are denumirea “Shuffle Play”, si “Play Something” folosita pentru aceasta functie speciala, si deocamdata nu s-a decis ce anume va utiliza, dar probabil ca prima e mai usor de inteleg. Problemele vor veni din alegerea automata a continutului, si asta pentru ca algoritmii celor de la Netflix nu sunt intotdeauna chiar atat de exacti in ceea ce priveste preferintele noastre, asa ca dupa integrarea sa e posibil sa apara si plangerile de la utilizatori.

Netflix nu a spus cand anume intentioneaza sa lanseze aceasta functie noua, astfel ca ramane sa vedem ce fel de informatii vor veni de la compania americana in perioada urmatoare.