Telekom: Ofertele GROZAVE din Romania si ce NU au Realizat

Telekom a lansat foarte multe oferte grozave pentru toti Romanii in anul 2020, insa iata ce nu au reusit ele sa faca pentru companie pana acum.

telekom urmarirea

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania si in 2020, iar asta si multumita ofertelor foarte bune pe care grupul le-a facut de la inceputul anului si pana acum. Cei de la Telekom au lansat foarte multe promotii grozave pentru clientii din Romania in prima parte a acestui an, iar in ciuda tuturor ofertelor, inca nu au reusit sa depaseasca RCS & RDS in ceea ce priveste numarul de portari atrase in retea de catre companie.

Telekom a ramas in continuare in urma celor de la RCS & RDS in privinta portarilor, asa cum a fost in tot anul 2019, si asta desi acum a devenit mult mai agresiva in ceea ce priveste beneficiile. Cei de la Telekom si-au imbunatatit intr-o foarte mare masura beneficiile pe care le ofera pentru clientii din toata tara, iar aici vorbim despre cam tot ceea ce exista in materie de servicii de telecomunicatii, de la minute, si pana la internetul mobil.

Telekom: Ofertele GROZAVE din Romania si ce NU au Realizat

Telekom are oferta atat de bune in aceasta perioada incat ele sunt foarte apropiate de cele pe care RCS & RDS le ofera pentru clientii sai, iar aici vorbim atat despre beneficii, cat si despre preturi. Chiar daca asta s-a intamplat, chiar daca Telekom inca are oferte extrem de bune, deocamdata pe partea de portari n-a reusit sa depaseasca RCS & RDS, si sunt sanse destul de mari nici sa nu faca asta prea curand, avand in vedere felul in care se desfasoara lucrurile.

Telekom a fost in martie aproape de a depasi RCS & RDS in ceea ce priveste portarile in reteaua proprie, insa vorbim despre o exceptie, pentru ca in urmatoarele luni distanta dintre operatori a continuat sa se mareasca. Telekom incearca sa-si creasca numarul de portari in retea, dar in iulie a ramas la 14.000 de numere de telefonie mobila, si peste 2000 de telefonie fixa, in urma celor de la RCS & RDS, fiind si operatorul care s-a plasat cel mai aproape.

Telekom va continua mai mult ca sigur sa faca oferte extrem de bune pentru clientii sai din toata Romania, insa sansele de a depasi RCS & RDS in materie de portari sunt infime.