Vodafone: Vestea GROZAVA, ce Primesc acum Clientii Romani

Vodafone are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere grupul de telecomunicatii pentru ei chiar de acum.

Vodafone inlocuire

Vodafone isi surprinde clientii din toata Romania cu o noua veste grozava, care desigur ca le aduce si un beneficiu de care se pot bucura in momentul de fata, si nu e tocmai ceva care sa poata fi trecut usor cu vederea. Cei de la Vodafone le permit clientilor din Romania sa isi schimbe mult mai usor numarul de telefon, daca au nevoie sa faca asta, procesul fiind mult simplificat de catre operator, asa cum probabil ca si-au dorit multi dintre clienti.

Vodafone ii anunta pe clientii sai din Romania cu privire la faptul ca au acum posibilitatea de a isi schimba in mod gratuit numarul de telefon direct din MyVodafone, ceva ce pana in momentul de fata nu era posibil. Lucrurile s-au schimbat mult fata de ceea ce era oferit acum cativa ani, iar asta le permite clientilor Vodafone sa se bucure de un beneficiu care in trecut costa chiar si cateva zeci, sau sute, de euro la mai toti operatorii de telecomunicatii.

Vodafone: Vestea GROZAVA, ce Primesc acum Clientii Romani

Vodafone s-a gandit ca ar fi bine sa faca o schimbare mare din acest punct de vedere, iar ideea de a permite schimbarea gratuita a numarului de telefon este una faorte buna. Vodafone este singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera posibilitatea de a schimba in mod gratuit numarul de telefon oricand clientii doresc asta, insa cel mai probabil schimbarea va veni inclusiv la alti operatori de telecomunicatii in vitorul apropiat.

Te tot sună? Pentru anunțul care nu mai e valabil, jobul ăla pe care acum l-ai schimbat sau tipa cu ofertele ”doar…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 14 august 2020

Vodafone ofera aceasta optiune direct prin intermediul contului MyVodafone, o sectiune speciala fiind disponibila acolo pentru clientii care au nevoie sa faca aceasta operatiune. Schimbarea numarului de telefon se face foarte simplu, in doar cateva minute, insa procesul va dura pana cand numarul va fi schimbat si in sistemul celor de la Vodafone, astfel ca din acest punct de vedere va trebui sa aveti mai multa rabdare pentru ca lucrurile sa se modifice.

Vodafone ofera aceasta optiune pentru clientii care au cartele prepay, pentru cei cu abonamente procesul de schimbare al numarului de telefon fiind unul usor diferit.