Kaufland: Ce are GRATUIT in TOATE Magazinele pentru Clienti

Kaufland are o surpriza uriasa pentru toti clientii romani in toate magazinele din tara, iata ce primesti gratuit chiar acum de la hypermarket.

kaufland dublat

Kaufland stie ca oricaror clienti le place sa primeasca diverse cadouri atunci cand isi fac cumparaturile, iar pentru toti cei interesati ofera gratuit ceva de care ei se pot bucura in fiecare zi. Cei de la Kaufland vorbesc din nou despre campania lor prin care ofera gratuit un al doilea produs la achizitia unuia care face parte din oferta zilnica a lantului de supermarket-uri, si pe care clientii il pot alege pentru a-l primi gratuit, ceva ce nu exista la multe alte magazine.

Kaufland are aceasta oferta speciala doar pentru clientii care au si card de fidelitate, voturile putand fi date de catre ei doar daca au un asemenea card facut deja in oricare dintre magazine. Promotiile pentru produsele votate sunt deasemenea oferite doar pentru cei care au carduri de fidelitate, astfel ca daca veti dori sa profitati in oricare dintre magazinele Kaufland de aceasta promotie, nu veti putea face nimic daca nu aveti si card de fidelitate.

Kaufland: Ce are GRATUIT in TOATE Magazinele pentru Clienti

Kaufland are aceasta campanie promotionala disponibila de foarte multa vreme pentru clientii din Romania, si e posibil ca foarte multa lume sa fi profitat deja de ofertele grozave disponibile. Multi dintre cei care isi doresc sa primeasca in mod gratuit oricare dintre produsele alese de catre Kaufland, pot vota in doar cateva secunde pe website-ul sau, iar mai apoi, daca produsul primeste suficiente voturi, el poate ajunge sa fie ales pentru a fi oferit gratuit.

Votează pe www.kaufland.ro/voteaza 💕

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 20 august 2020

Kaufland a bucurat foarte multa lume cu ofertele pe care le-a listat pana in momentul de fata in cadrul magazinelor sale, foarte multe dintre voturi aducandu-le oamenilor ceea ce isi doreau. Desigur ca puteti colabora cu prietenii pentru a aduna mai multe voturi pentru produsele dorite, iar cel de-al doilea oferit gratuit pentru voi in cadrul acestei campanii este disponibil doar la pachet cu achizitionarea primului, asa cum este si normal.

Kaufland va permite sa faceti cardurile de fidelitate in oricare dintre magazinele sale, la zona pentru informatii, deci puteti sa obtineti cardul pentru a obtine si produsele gratuite.