Vodafone: Vestea BUNA, Ce Ofera GRATUIT pentru Clienti Acum

Vodafone are o veste foarte buna pentru clientii sai din Romania, iata ce ofera gratuit pentru clienti, si cum poti beneficia de tot chiar acum.

vodafone elevi

Vodafone continua sa ofere gratuit pentru clientii din Romania ceva ce foarte multi credeau ca nu vor mai avea disponibil, insa iata ca operatorul de telecomunicatii vrea in continuare sa le ofere clientilor sai bucurie. In perioada starii de urgenta, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor din Romania internet gratuit, dar in functie de tipul de abonament, sau cartela, pe care le aveau, iar aceasta practica nu a disparut inca, deci va puteti bucura de tot.

Vodafone inca le mai ofera clientilor elevi, sau studenti, 40 GB de internet gratuit pentru a face orice doresc, acest bonus fiind oferit separat de toate beneficiile disponibile deja in abonamentele lor. Vodafone are aceasta oferta speciala disponibila pentru toti clientii care au varsta cuprinsa intre 16 si 26 de ani, iar alocarea se face in calupuri de cate 10 GB pe saptamana, pentru un total de 40 GB pe luna de la operator, o gratuitate excelenta pentru noi.

Vodafone: Vestea BUNA, Ce Ofera GRATUIT pentru Clienti Acum

Vodafone vine cu aceasta promotie excelenta pentru toti clientii, insa ei nu primesc doar atat de la operator, iar asta pentru ca ei beneficiaza si de trafic de internet gratuit pentru anumite website-uri. Cele ale ministerului educatiei beneficiaza de trafic de internet complet gratuit de la Vodafone pentru ca elevii si studentii sa isi poat acontinua studiile chiar si de la distanta, ceea ce sigur va bucura multi parinti, nu neaparat si pe copiii care au internet gratuit.

Vodafone a eliminat pentru o perioada de timp aceast apromotie din oferta sa pentru clienti, insa iata ca a decis intr-un final sa revina asupra deciziei, si sa ne ofere ceea ce tinerii aveau cu adevarat nevoie. Vodafone are in website-ul sau toate detaliile necesare pentru cei interesati sa profite de beneficiile disponibile gratuit, asa ca puteti vedea acolo ce anume puteti primi de la operator pentru a naviga pe internet gratuit, si a avea trafic inclus lunar.

Vodafone ofera totusi cele mai mici beneficii de acest gen pentru clientii din toata Romania, asa ca daca vreti mai multe, cei de la Orange, Telekom, sau Digi Mobil, v-ar putea satisface.