CEC Bank: Mesajul IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank are un mesaj important pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie toata lumea, si unul care vine ca o veste foarte buna.

cec bank mobilitate

CEC Bank are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, unul despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum pentru ca vorbim despre ceva ce ar trebui sa ajunga la ochii si urechile tuturor clientilor sai. CEC Bank vorbeste mai jos despre serviciul sau CEC Pay, cel care ofera posibilitatea de a face plati mobile cu telefoanele, insa desigur ca este dedicat doar telefoanelor Android, pentru iPhone existand Apple Pay.

CEC Bank are sistemul CEC Pay disponibil de ceva vreme pentru toti clientii sai din intreaga tara, iar asta in conditiile in care nu foarte multa lume stie exact ce primeste de la banca prin intermediul sau. Ei bine, cei de la CEC Bank au decis sa dezvaluie si acest lucru pentru clientii sai din toata tara, iar mai jos listeaza 5 dintre motivele principale pentru care sistemul lor de plati mobile ar trebui folosit de catre oricine in momentul de fata.

CEC Bank: Mesajul IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank listeaza mai jos cateva informatii cu privire la sistemuil CEC Pay pentru clienti, insa separat de asta puteti vedea inclusiv cateva dintre beneficiile pe care le ofera aceasta platforma pentru utilizatorii de telefoane Android. Avand in vedere ca Google Pay nu este oferit in Romania in momentul de fata, si ca exista sanse mici ca asta sa se intample, solutii precum cea de la CEC Bank sunt singurele care le permit utilizatorilor Android sa faca plati mobile.

📱 FoloseÈ™te CEC Pay È™i ai acces la toate informaÈ›iile cardului tău Visa chiar de pe telefonul mobil. Realizezi…

Publicată de CEC Bank pe Luni, 24 august 2020

CEC Bank a reusit sa faca o aplciatie destul de complexa pentru clientii din toata tara, una care permite foarte rapid platile mobile cu telefoanele, si daca aveti un telefon Android, ar fi bine sa beneficiati de ea chiar acum. CEC Bank o ofera in mod gratuit pentru toti clientii sai din Romania in momentul de fata, astfel ca daca n-ati instalat-o pana acum in telefonul vostru, poate ca ar fi bine sa va ganditi sa faceti acest lucru pentru a profita de beneficiile sale.

CEC Bank are informatii despre sistem intr-o pagina dedicata din cadrul website-ului sau, insa desigur ca puteti merge in oricare dintre agentiile bancii pentru a afla mai multe detalii despre acest sistem.