Telekom: Anuntul OFICIAL, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Telekom a anuntat in mod oficial o surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit incepand de astazi tuturor.

Telekom prieteni

Telekom a facut un nou anunt oficial care ii vizeaza pe clientii din toata Romania, si vedem iar ca operatorul vine cu o veste grozava prin care ne anunta ca are noi gratuitati foarte interesanta pe care ni le ofera. Mai exact, cei de la Telekom si-au anuntat clientii din toata Romania ca daca vor convinge un prieten sa se porteze in reteaua lor, vor primi amandoi cate un voucher gratuit in valoare de 50 de LEI, pentru cumparaturi de la Germanos.

Telekom are o oferta foarte interesanta aici, iar asta pentru ca inteteste lupta cu RCS & RDS in ceea ce priveste portarile in propriile retele, totul deoarece inca nu reuseste sa-si depaseasca concurenta din acest punct de vedere. Telekom incearca sa isi creasca subtantial numarul de portari in retea, si a lansat anul acesta foarte multe oferte la care si mai multa lume nu se astepta, insa lucrurile bune vin chiar cand nu se asteapta cineva.

Telekom: Anuntul OFICIAL, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Telekom nu ofera un voucher de valoare prea mare pentru clientii care sunt dornici sa-si aduca prietenii in aceeasi retea cu ei, dar totusi vorbim despre ceva 100% gratuit, astfel ca e posibil ca unii oameni sa profite de situatie. Telekom are o oferta speciala la portare in momentul de fata, astfel ca le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de 12 luni cu 50% reducere pentru serviciile pe care le folosesc, insa asta doar la incheierea unui contract pentru 24 de luni.

Prietenul la portare se cunoaște! Ia parte la noua campanie Telekom Romania, recomandă-i unui prieten să se porteze în…

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 26 august 2020

Telekom are si abonamente foarte ieftine, cu doar 6 euro si internet nelimitat, plus minute nelimitate, deci vorbim despre oferte foarte bune care sunt foarte similare cu cele pe care le are RCS & RDS in momentul de fata. Oricine poate profita de ele pentru a sta toata ziua pe net, sau a discuta toata ziua cu prietenii, totul in baza unui pret extrem de mic pentru un abonament de telefonie mobila, ceea ce practic isi doresc toti clientii, pana la urma.

Telekom va desfasura aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru, inainte ca ea sa dispara in totalitate.