Vodafone: GROZAV Anunt Facut Azi pentru MILIOANE de Romani

Vodafone a publciat un anunt grozav pentru milioane de romani din toata tara, iata ce a anuntat operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea,

Vodafone europene

Vodafone are astazi un anunt grozav care vizeaza milioane de romani din toata tara, si vorbim despre o veste despre care mai mult ca sigur sunt interesati, ea fiind una asteptata de foarte multa vreme de catre si mai multa lume. Cei de la Vodafone si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca in aceasta seara incepe lupta echipelor romanesti in Europa League, nouil sezon incepand deja de ceva vreme pe continent.

Vodafone spune ca toti clientii sai interesati sa urmareasca meciurile echipelor romanesti, o pot face multumita postului de televiziune Look Plus, care transmite partidele in aceasta seara, desigur la ore diferite, chiar si pe canalul secundar. Vodafone spune ca maine la ora 20:00 va fi transmis pe Look Sport meciul dintre Lokomotiv Tbilisi – Universitatea Craiova, unul foarte important pentru echipa din Oltenia, care vrea sa avanseze cat mai mult in competitie.

Vodafone: GROZAV Anunt Facut Azi pentru MILIOANE de Romani

Vodafone spune deasemenea ca la ora 21:00 astazi va incepe pe Look Plus meciul de fotbal CFR Cluj – Dinamo Zagreb, campioana tarii noastre avand un meci dificil in fata, pentru calificarea in urmatoarea runda a Champions League. In final, maine va avea loc de la ora 21:30, pe Look Plus, meciul de fotbal FCSB – FC Shirak, iar aici vorbim din nou despre orgolii importante a echipei romanesti, care va dori cu siguranta sa se califice in faza grupelor competitiei, si apoi in “primavara europeana”.

https://www.facebook.com/vodafonero/posts/10157845248144005

Vodafone a finalizat la inceputul acestui an achizitia celor de la UPC, deci le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a vedea inclusiv canale de televiziune pentru a se bucura inclusiv de meciurile de fotbal dorite. Vodafone a promovat intens inclusiv Look 4K, un post de televiziune disponibil in exclusivitate pentru clientii acestui operator, dar din pacate meciurile din Europa League nu sunt transmise prin intermediul sau, cel putin deocamdata.

Vodafone are si oferte speciale pentru clientii care vor sa profite inclusiv de abonamentele de televiziune disponibile in momentul de fata, asa ca ramane ca fiecare sa aleaga ceea ce isi doreste cu adevarat de la operator.